Οδοκαθαριστής στον Δήμο Ζωγράφου βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε!

Οδοκαθαριστής στον Δήμο Ζωγράφου βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε!
Εργαζόμενος του Δήμου Ζωγράφου λαμβάνει τα συγχαρητήρια του Δημάρχου και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Δήμο Μπουλούκο

Αξιέπαινη πράξη από τον εργαζόμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. "Δεν σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω, θα το ξανάκανα". Έλαβε τιμητική άδεια "ως ελάχιστο δείγμα ανταμοιβής".

Μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις του τελευταίου καιρού προσέφερε ένας εργαζόμενος από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου, ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι εν ώρα εργασίας και το παρέδωσε.

Όπως είπε και ο ίδιος ο οδοκαθαριστής, Κώστας Μανθόπουλος άλλωστε, “δεν σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω. Θα το ξανάκανα”.

Τον εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου, κάλεσε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας συνεχάρη τον οδοκαθαριστή για την πράξη του, τονίζοντας ότι με αυτή του την κίνηση “αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς, είναι μία πράξη που αναδεικνύει το ακέραιο του ήθους, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο συμβάν μας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση καθώς αναμφισβήτητα συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει στις τάξεις του υπαλλήλους με εντιμότητα και αρχές”. Όπως είπε ο κ. Θώδας μάλιστα, “ο Δήμος Ζωγράφου θα σταθεί αρωγός και θα ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες των εργαζομένων”.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δήμος Μπουλούκος τόνισε: “Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους για μία καθαρή πόλη. Το παράδειγμά σας είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο Ζωγράφου και εμείς θα σταθούμε δίπλα σας”.

Για την αξιόλογη πράξη του, ο κ. Μανθόπουλος έλαβε από τον Δήμαρχο Ζωγράφου τιμητική άδεια, ως “ελάχιστο δείγμα ανταμοιβής”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα