Ωρωπός: Στρατιωτικό φορτηγό που συμμετείχε στον “Παρμενίωνα” παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

Διαβάζεται σε 1'
Στρατιωτικό όχημα (φωτογραφία αρχείου)
Στρατιωτικό όχημα (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μια 70χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση “Παρμενίων”, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (01/10) στον Ωρωπό, όταν στρατιωτικό φορτηγό που συμμετείχε στην άσκηση “Παρμενίων” παρέσυρε 70χρονη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο επί της Λεωφόρου Αθηνών, κατά τη διάρκεια διέλευσης στρατιωτικής φάλαγγας, με το στρατιωτικό όχημα να την παρασύρει.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, η 70χρονη πετάχτηκε στον δρόμο, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες.

Το βαρύ στρατιωτικό όχημα πήγαινε να φορτώσει άρματα και ήταν το τέταρτο σε πομπή έξι οχημάτων, ενώ της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία.

Η 70χρονη τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα στην εντατική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα