Παρέμβαση με τρικάκια στο γραφείο της Κεραμέως

Παρέμβαση με τρικάκια στο γραφείο της Κεραμέως
Η Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Τρικάκια πέταξαν άγνωστοι έξω από το γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, τα οποία σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είχαν «απειλητικό περιεχόμενο».

Τρικάκια κατά του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πέταξε ομάδα αγνώστων έξω από το γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως το βράδυ της Τετάρτης (3/2).

Η υπουργός σε ανάρτησή της στο Twitter, έγραψε:

«Παρέμβαση» απόψε στο πολιτικό μου γραφείο …από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την ανεξέλεγκτη είσοδο και την «αιωνιότητα» στη φοίτηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας», έγραψε η υπουργός Παιδείας.

Από την πλευρά του, με δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε λόγο για «τραμπούκους» και υποστήριξε πως οι αλλαγές στα ΑΕΙ θα προχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Ταραντίλης αναφέρει:

”Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ κάνουν λάθος.

Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα ΑΕΙ είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών. Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα