Πατέρας 19χρονης που εξαφανίστηκε: “Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της”

Πατέρας 19χρονης που εξαφανίστηκε: “Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της”

Κορυφώνεται η αγωνία για την 19χρονη Αρτέμιδα που παραμένει εξαφανισμένη για 4η μέρα. Οι γονείς και ο αδερφός της μιλούν για αυτήν και απευθύνουν έκκληση βοήθειας.

Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί αγνοείται για 4η μέρα, μετά το μεσημέρι της Παρασκευής που επιβεβαιώθηκε και δημοσιοποιήθηκε η εξαφάνισή της.

Έχει ύψος 1.62, καστανά μάτια και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανώς φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

“Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της. Γιατί η Άρτεμις είναι ένα χαμηλών τόνων παιδί, είναι πολύ ευαίσθητο, πολύ ντροπαλό” εξηγεί ο πατέρας της στην κάμερα.

Η 19χρονη είχε φύγει από το σπίτι, λέγοντας στους γονείς της ότι θα πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά, ωστόσο, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομία δεν είχε κανονιστεί ποτέ αυτή η συνέντευξη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν συλλέξει πληροφορίες από την οικογένεια και τις φίλες της Αρτέμιδας προκειμένου να καταλάβουν τι μπορεί να την απασχολούσε.

“Σήμερα χάνεται το παιδί μου, αύριο χάνεται άλλο παιδί. Και παρακαλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει” καταλήγει ο πατέρας της 19χρονης.

Η μητέρα της είχε πει νωρίτερα ότι “της ζητάμε να γυρίσει πίσω”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Άρτεμις έφυγε με την θέλησή της, ενώ ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έδειξε την διάθεση να φύγει από την οικογένειά της και ότι δεν είχε κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα