Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: “Συνάδελφός μας πέθανε από κορονοϊό”

Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: “Συνάδελφός μας πέθανε από κορονοϊό”
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ MotionTeam

Ο πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση, κάνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα. "Με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύουν".

Μία τραγική είδηση μετέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, γνωστοποιώντας μέσω ανάρτησής του την απώλεια μίας συναδέλφου του λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα, έκανε και δραματική έκκληση προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να σταματήσουν να πιστεύουν σε συνωμοσιολογίες, καθώς “με αυτόν τον ρυθμό δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύουν”.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ.

Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνομωσίες και τι έγινε λάθος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα