Θεσσαλονίκη: Μπαλκονάτη συναυλία στο κέντρο της πόλης!

Θεσσαλονίκη: Μπαλκονάτη συναυλία στο κέντρο της πόλης!
Στιγμιότυπο από φιλαρμονική συναυλία στην Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου) MotionTeam/EUrokinissi

Μία μέρα πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τέσσερα μπαλκόνια στο κέντρο της συμπρωτεύουσας θα μεταμορφωθούν σε μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από ντόπιους καλλιτέχνες.

Συναυλία από τα… μπαλκόνια διαμερισμάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, αύριο το απόγευμα, η «Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου», μια ομάδα κατοίκων που δραστηριοποιείται από το 2013 στον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και πέριξ αυτού.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, τέσσερα μπαλκόνια θα μεταμορφωθούν σε μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες που ζουν στην περιοχή. Τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάθε μουσικός θα παρουσιάσει μία μικρή συναυλία, έχοντας ως σκηνή το μπαλκόνι του/της και με κοινό τους κατοίκους κοντινών μπαλκονιών.

«Για όσους/ες είστε περαστικοί/ες και παρασυρθείτε από την μουσική, μην ξεχνάτε πως χρειάζεται να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσει ομαλά η βραδιά», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση της ομάδας για την αυριανή διοργάνωση.

Το Μουσικό Πρόγραμμα της Διαμπαλκονικής Συναυλίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

19:00 – 19:30 Ιπποδρομίου 4 και 9

19:30 – 20:30 Αλεξάνδρου Σβώλου 7

20:30 – 21:00 Παλαιών Πατρών Γερμανού 33

21:00 – 21:45 Αλεξάνδρου Σβώλου 20

Οι μουσικοί με σειρά εμφάνισης είναι οι Κατερίνα Κίτσου, άρπα, Μανώλης Τσιαούσης, τρομπόνι, Παύλος Μέτσιος, τρομπέτα, Χρήστος Δάνης, κλαρινέτο, Δάνης Κουμαρτζής, κοντραμπάσο, Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν, Χρήστος Κοσμάς, ηλεκτρική κιθάρα και Αλέξανδρος Ιωάννου, ντραμς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα