Θεσσαλονίκη: Έκλεψε πορτοφόλι σε λεωφορείο και σφήνωσε στο παράθυρο – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
λεωφορείο, Θεσσαλονίκη
Λεωφορείο του ΟΑΣΘ (Φωτογραφία αρχείου) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν μία γυναίκα μετά από απόπειρα κλοπής, επιχείρησε να διαφύγει από το ανακλινόμενο παράθυρο του οχήματος.

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής (5/1), όταν μία γυναίκα, μετά από απόπειρα κλοπής, επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι GR Times, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, η οποία νωρίτερα αποπειράθηκε να κλέψει πορτοφόλι από επιβάτη και με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί, κατάφερε να δραπετεύσει από το μόλις 30 εκατοστών παράθυρο του οχήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη. Η δράστιδα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι μίας επιβάτιδας; αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός, μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, ακινητοποίησε το λεωφορείο και η δράστιδα επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, λέγοντας με σπαστά Ελληνικά “είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή”. Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου επιχείρησε να διαφύγει από το ανακλινόμενο παράθυρο, καθώς οι πόρτες ήταν κλειστές.

Οι υπόλοιποι επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν, όμως η γυναίκα επιμένοντας και φωνάζοντας, κατάφερε τελικά να χωρέσει τελικά και να διαφύγει, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της.

Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα