Ξεκίνησε η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα: Ήταν οργανωμένο σχέδιο

Ξεκίνησε η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα: Ήταν οργανωμένο σχέδιο

Με δάκρυα στα μάτια, προσπαθώντας να ανακαλέσει όσα συνέβησαν το βράδυ που έχασε τον αδελφό της Παύλο, η Ειρήνη Φύσσα ξεκίνησε την κατάθεσή της στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Λίγα λεπτά μετά, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και το δικαστήριο διέκοψε για την Πέμπτη

Με δάκρυα στα μάτια, προσπαθώντας να ανακαλέσει όσα συνέβησαν το βράδυ που έχασε τον αδελφό της Παύλο, η Ειρήνη Φύσσα ξεκίνησε την κατάθεσή της στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ίδια ήταν ξεκάθαρη όταν είπε: “Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του. Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Ήταν τρία άτομα, έγιναν 15 και μετά 60 άτομα. Έτσι ξαφνικά. Ήταν οργανωμένο”.

Εξιστορώντας τα όσα έμαθε για το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου το 2013 υποστήριξε: “Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον πατέρα μου, ήρθα σπίτι. Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι είχε πάθει ο Παύλος κάτι. Η Χρύσα μου είπε ο αδελφός σου δεν είναι καλά. Πήρα ένα ταξί και πήγα στο Κρατικοό και ενημερώθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ. Πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα εκεί. Παγωμένο, νεκρό. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε”.

Πρόσθεσε: “Δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί έχει γίνει. Την επόμενη μέρα ενημερώθηκα από τη Χρύσα κυρίως τί είχε γίνει. Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του. Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Ήταν τρία άτομα, έγιναν 15 και μετά 60 άτομα. Έτσι ξαφνικά. Ήταν οργανωμένο”.

“Ο αδελφός μου με τη Χρύσα και έναν φίλο τους πήγαν στο Κοράλι πρώτη φορά εκείνη τη μέρα γιατί δεν βρήκαν στην άλλη καφετέρια τραπέζι. Στο μαγαζί δεν έγινε κάτι. Μέσα βρίσκονταν 3 άτομα που φορούσαν παντελόνι παραλλαγής, μαύρα μπλουζάκια. Δεν ειπώθηκε κάτι στην καφετέρια” είπε και συνέχισε: “Ήταν η παρέα του αδελφού μου βγήκε έξω, είδε μαζεμένα 15 άτομα. Φορούσαν κράνη και παντελόνια παραλλαγής, είχαν λοστούς και σιδερογροθιές. Έγινε μια μανούρα, ένα μπάχαλο, με έναν μεσολαβητή χωρίς να προηγηθεί κάτι και η αστυνομία καθόταν εκεί κοντά, λίγο πιο πάνω στη γωνία”.

Η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα διακόπηκε, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, και θα συνεχίσει στις 8 Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version