2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood

2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, χρήστες και efood κατάφεραν να συγκεντρώσουν 400.000€ και να μοιράσουν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες.

Κάνοντας μια ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε, το efood στάθηκε δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενίσχυσε πολλές κοινωνικές δράσεις και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης.

Με τη δική σας στήριξη μέσα από δωρεές, το efood πρόσφερε σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” 26.445 Χριστουγεννιάτικα και 22.115 Πασχαλινά γεύματα, υποστηρίχθηκε ενεργά το κέντρο Διοτίμα και 32 θύματα έμφυλης βίας καθώς επίσης εγκαταστάθηκαν 3 σταθμοί συλλογής και απομάκρυνσης επιπλεόντων απορριμμάτων σε παραλίες αστικών κέντρων με την iSea.

Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους πυροσβέστες και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών με γεύματα και είδη πρώτης ανάγκη, ενώ χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των δωρεών που κάνουν οι χρήστες της μέσα από τις παραγγελίες τους, συγκέντρωσε 90.000 ευρώ με το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief» για την ανακαίνιση του σχολείου της Αγίας Άννας και του Νηπιαγωγείου Κηρίνθου στη Βόρεια Εύβοια.

Εκατοντάδες εθελοντές efooders, έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ενωμένοι είναι και πόσο γρήγορα μπορούν να υποστηρίξουν το κοινωνικό σύνολο με τη δράση τους. Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις όπως δωρεά ρούχων και ζωοτροφών, διένειμαν μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πήραν μέρος σε εθελοντική αιμοδοσία και σε πολλές ακόμα.

Όμως, η προσπάθειά δεν σταματάει εδώ! Το 2022, το efood προσκαλεί όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό ακόμα περισσότερων συνανθρώπων μας και να στηρίξει με τη δωρεά του εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα