ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Ελλάδα - Επιχειρηματικά νέα και ειδήσεις και όλες οι ειδήσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο

Αλέξανδρος Εξάρχου

Αλ. Εξάρχου: Οι προκλήσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο στην εποχή της "υπερθέρμανσης" έργων

Η τεχνική επάρκεια και η ισχυρή κεφαλαιακή βάση τα σημαντικότερα κριτήρια για τη σωστή, εντός χρονοδιαγράμματος, εκτέλεση των έργων αναγνώρισε ως προκλήσεις ο CEO της Ιντρακάτ. Το θέμα των εγγυητικών επιστολών και η προοπτική του ενιαίου ομίλου.

Κεντρικό Κτήριο Γραφείων, Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ισχυρά αποτελέσματα για το 2022 - Ανεκτέλεστο ρεκόρ με 5,3 δισ. ευρώ, έσοδα σχεδόν 4 δισ. και διανομή μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προτείνει στην ετήσια Γενική Συνέλευση χρηματική διανομή (επιστροφή κεφαλαίου) 0,20 ευρώ ανά μετοχή (μεικτό) έναντι 0,12 ευρώ ανά μετοχή.

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση των ιταλικών Αρχών για την κατάσχεση 850 κιλών κοκαϊνης σε πλοίο του Λασκαρίδη

Laskaridis Shipping για το φορτίο με την κοκαΐνη: "Δεν έχουμε σχέση, βρέθηκε σε μέρος προσβάσιμο από δύτες"

Ανακοίνωση για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στο πλοίο Atlas, της Laskaridis Shipping, εξέδωσε η εταιρεία. Δηλώνει ότι παρείχε πλήρη συνεργασία στις ιταλικές αρχές.

Η Fraport Greece φιλοξενεί τη 14η ετήσια συνάντηση των Διαχειριστών Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων στα Χανιά

Η Fraport Greece φιλοξενεί τη 14η ετήσια συνάντηση των Διαχειριστών Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων στα Χανιά

Η Fraport Greece φιλοξενεί τη 14η ετήσια συνάντηση των Διαχειριστών Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όλα όσα θα συμβούν στις 25-27 Απριλίου στα Χανιά.

ΔΕΗ

ΔΕΗ: Εξαγορά των συμμετοχών της Fondul Proprietatea στις θυγατρικές της ENEL Ρουμανίας - Τα σημεία "κλειδιά"

Η ΔΕΗ, που όπως σημειώνει αποκτά τις συμμετοχές της Fondul με discount άνω του 26%, διασφαλίζει συμμετοχή μειοψηφίας στις εταιρείες E-Distributie Muntenia S.A., Enel Energie Muntenia S.A., E-Distributie Dobrogea S.A., E-Distributie Banat S.A., και ENEL Energie S.A.

Αεροσκάφος της Volotea

Volotea: Νέα δρομολόγια και πάνω από 700.00 θέσεις από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία προς τα ελληνικά αεροδρόμια

Ενισχύει στη δραστηριότητα της προς τη χώρα μας η ανεξάρτητη αεροπορική εταιρεία, με οκτώ νέα δρομολόγια, ένα από αυτά για την Κάρπαθο από Νάπολι. Ενισχύει τη συνεργασία της με την AEGEAN.

Philip Morris International: Στόχος για 50% καθαρά έσοδα από τα εναλλακτικά προϊόντα καπνού έως το 2025

Philip Morris International: Στόχος για 50% καθαρά έσοδα από τα εναλλακτικά προϊόντα καπνού έως το 2025

Η 4Η Ενιαία Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης παρουσιάζει την πρόοδο της Philip Morris International αναφορικά με τον μετασχηματισμό της σε μια εταιρεία τεχνολογίας, με όραμα το τέλος του τσιγάρου.

Το λογότυπο της ΔΕΛΤΑ

Στροφή της Δέλτα στα τρόφιμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τη σταδιακή απεξάρτηση από τον τομέα του γάλακτος- ο οποίο αντιμετωπίζει ισχυρή πίεση από τον ανταγωνισμό τιμών- σχεδιάζει η εταιρεία. Η αναδιάρθρωση παγίων και συμμετοχών και οι στόχοι εξαγορών.

MOODY'S

PeopleCert: Αναβάθμιση της σε B1 από Β2 από τη Moody’s για τον πρωτο ελληνικό "μονόκερο"

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά την εξαγορά της AXELOS τον Ιούλιο του 2021, η PeopleCert εδραιώθηκε ως το πρώτο unicorn, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, δηλαδή εταιρεια με χρηματιστηριακή αποτίμηση άνω του 1 δισ.

Ρεσεψιόν ξενοδοχείου (φωτογραφία αρχείου)

Ξενοδοχεία - Dolphin Capital Partners: Δικαστική απάντηση του Μίλτου Καμπουρίδη στην DCI

Η Dolphin Capital Partners του Μίλτου Καμπουρίδη κατέθεσε αγωγή εναντίων της Dolphin Capital Investors, ρευστοποίησε το σύνολο των μετοχών που κατείχε σε αυτή, και ανακαλεί τα δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος "Dolphin Capital".

Tesla

Μήνυση στην Tesla: Υπάλληλοι της εταιρίας έβλεπαν και μοιράζονταν μεταξύ τους προσωπικά video πελατών

Ιδιοκτήτης Tesla στις ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αμερικανικής εταιρίας μετά από ρεπορτάζ του Reuters, σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι της Tesla έχουν παραβιάσει προσωπικά δεδομένα πελατών της.

ΣΕΒ: Πώς μια επιχείρηση μειώνει κατά 10% το ενεργειακό της κόστος

ΣΕΒ: Πώς μια επιχείρηση μειώνει κατά 10% το ενεργειακό της κόστος

Πρακτικός Οδηγός του ΣΕΒ παρουσιάζει ψηφιακές λύσεις για την ενεργειακή εξοικονόμηση και αποδοτικότητα στις επιχειρήσεις που διασφαλίζει μείωση του κόστους τουλάχιστον κατά 10%, με απόσβεση σε 6-24 μήνες.

Εθνική Τράπεζα

Αυτό το Πάσχα γίνε ο πιο cool νονός με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more

Αυτό το Πάσχα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας θα βρείτε μέσα από μια ποικιλία συνεργατών μοναδικές προσφορές και προτάσεις δώρων που θα σας βγάλουν και φέτος ασπροπρόσωπους.

Το spot της Θεσσαλονίκης όπου τα εταιρικά meetings απαγορεύεται να είναι βαρετά

Το spot της Θεσσαλονίκης όπου τα εταιρικά meetings απαγορεύεται να είναι βαρετά

Bar, Playroom και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε έναν χώρο που δίνει την κυριολεκτική διάσταση του "εργασία και χαρά". Στο "Homework" του ΟΝΟΜA Hotel θα κάνεις τα πιο δημιουργικά meetings και team buildings μαζί με τους συναδέλφους σου.

Ποτά σε κάβα (φωτογραφία αρχείου)

ΣΕΑΟΠ: Ιστορικό ρεκόρ για τις εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το 2022

Ιστορικό ρεκόρ σημείωσαν οι εξαγωγές ελληνικών αλκοολούχων ποτών το 2022. Σύμφωνα με τα στοιχεία της EUROSTAT, από το 2019 έως το 2022 ο κλάδος καταγράφει ισχυρή ανοδική εξαγωγική δραστηριότητα.

Σύναψη σύμβαση των ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) με τη γερμανική Heckler and Koch

Υπογραφή εξαγωγικής σύμβασης των ΕΑΣ με τη γερμανική Heckler and Koch

Το εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο, είναι το μόνο το οποίο έχει τις δυνατότητες παραγωγής φορητού οπλισμού στην Ελλάδα και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής, ενώ το προσωπικό του έχει σημαντική πολυετή εμπειρία στην κατασκευή αυτού του είδους οπλισμού.