ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στιγμιότυπα από καφέ και καταστήματα εστίασης

Σταμπουλίδης: Τα ανοίγματα των καταστημάτων είναι μπροστά μας

"Τα ανοίγματα είναι μπροστά μας και τα κλεισίματα πίσω μας" είπε αναφορικά με το άνοιγμα της εστίασης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Τι αναφέρει για την εστίαση.

Σε ελληνικά χέρια η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μετά την αποχώρηση της Reggeborgh

Σε ελληνικά χέρια η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μετά την αποχώρηση της Reggeborgh

Στην κούρσα απόκτησης των μετοχών της Reggeborgh εμφανίστηκαν δύο κυρίαρχα πρόσωπα: η Μαριάννα Λάτση και ο επικεφαλής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Γιώργος Περιστέρη, ποκτώντας ένα ποσοστό που σύμφωνα με πηγές κυμαίνεται στο 16%.

Έργα στο Ελληνικό

Ελληνικό: Τα έσοδα που αναμένει στην 25ετία και οι εκτάσεις που κρατά το Δημόσιο και μετά τα 99 χρόνια της παραχώρησης

Τι θα παραμείνει στην πλήρη κυριότητα του δημοσίου μετά τη λήξη της 99ετούς σύμβασης παραχώρησης του συνόλου της έκτασης των 6.200 στρεμμάτων του πρώην Αεροδρομίου στην Lamda Development.

Αεροσκάφη της British Airways

Η British Airways ζητά όσοι έχουν εμβολιαστεί να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς

Αίτημα του νέου επικεφαλής της British Airways να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ακόμα ζήτησε να ταξιδεύουν ελεύθερα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εφόσον έχουν αρνητικό τεστ.

Businessman Rupert Murdoch watches as President Barack Obama speaks at the Wall Street Journal CEO Council annual meeting in Washington, Tuesday, Nov. 19, 2013. Obama answered questions on the economy, the problems with the new health care law roll out, immigration reform, and negotiations with Iran over their nuclear program. (AP Photo/ Evan Vucci)

Ρούπερτ Μέρντοχ: Ο άνθρωπος που ελέγχει την ενημέρωση όλου του πλανήτη έγινε 90 ετών και συνεχίζει ακόμα

Ο Αυστραλός μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μέρντοχ 'έκλεισε' τα 90, εν τούτοις αρνείται να ονομάσει το διάδοχο του ή να αφήσει τις θέσεις εξουσίας που κρατά για δεκαετίες.

Χαλυβουργική

Μαίνεται ο πόλεμος Εθνικής Τράπεζας - Χαλυβουργικής

Ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας για μεθοδεύσεις και παρασκηνιακές κινήσεις εξέδωσε η Χαλυβουργική. Το business plan που υπέβαλε χωρίς να λάβει απάντηση. Αιχμές και για την Pricewaterhouse Coopers.

Αεροσκάφος της Aegean

AEGEAN: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - "Αντέξαμε ένα χρόνο πανδημίας"

Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι όροι της οποίας θα διαμορφωθούν σε επόμενο χρόνο. Εντός διμήνου η νέα έκδοση μετοχών. Τι είπε η διοίκηση για την κρατική στήριξη των 120 εκατ. ευρώ και τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Microsoft Partner Summit : #AccelerateTogether Δημιουργώντας ένα οικοσύστημα καινοτομίας και γνώσης, μαζί

Microsoft Partner Summit : #AccelerateTogether Δημιουργώντας ένα οικοσύστημα καινοτομίας και γνώσης, μαζί

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική και έμπνευση συναντήθηκαν σε μια ξεχωριστή διαδικτυακή συνάντηση που στόχο είχε να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τους συνεργάτες της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Έργα ανάπλασης για το πάρκο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού

Έρχεται το πρώτο πάρκο στο Ελληνικό 

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ωριμάζει ιδιοκτησιακά το ακίνητο του πρώην αεροδρομίου και φέρνει σε προτεραιότητα την αποκατάσταση μέρους της έκτασης και τη δημιουργία πάρκου.

Η Unilever λέει όχι στον όρο «κανονικός*» μέσα από τη νέα πρωτοβουλία για θετική ομορφιά

Η Unilever λέει όχι στον όρο «κανονικός*» μέσα από τη νέα πρωτοβουλία για θετική ομορφιά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Unilever ανακοίνωσε σήμερα διεθνώς ότι θα αφαιρέσει τη λέξη «κανονικός» (normal) από όλες τις συσκευασίες και τη διαφήμιση όλων των προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου οράματός της με τίτλο «Θετική Ομορφιά» (Positive Beauty). 

Γραφεία της Eurobank

Eurobank: Καλύτερη τράπεζα στις υπηρεσίες Treasury & Cash Management

Η νέα διάκριση επιβεβαιώνει τη δυναμική και την ανταπόκριση της αγοράς στις δραστηριότητες του Τομέα Global Transaction Banking της Eurobank. Η φετινή διάκριση αποκτά μεγαλύτερη σημασία, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας εξαιτίας της πανδημικής κρίσης

Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα: Οι τρεις μέρες που θα κρίνουν την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στις συνεδριάσεις του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ στις 22 Μαρτίου και του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας τις 24 Μαρτίου κρίνεται η συμφωνία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής στο αμερικανικό fund CVC. Όλο το ιστορικό της πώλησης

Παράγκα Revolution – 21 χρόνια πριν…

Παράγκα Revolution – 21 χρόνια πριν…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά από 21 σοδειές επιτυχημένης κυκλοφορίας, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων εκείνων που επιλέγουν την «Παράγκα» όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεχίζει να στηρίζει η Παπαστράτος τη μικρή λιανική για ένα βιώσιμο αύριο

Συνεχίζει να στηρίζει η Παπαστράτος τη μικρή λιανική για ένα βιώσιμο αύριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετά την επιτυχημένη πρώτη φάση του προγράμματος στήριξης «Συνεχίζουμε Μαζί» της Παπαστράτος, που διέθεσε πάνω από 6.000.000 ευρώ στις πληττόμενες επιχειρήσεις του ιστορικού κλάδου, η έμφαση πλέον πέφτει στην εκπαίδευση, την ψηφιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό τους.

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ

Νέες επενδύσεις στο e-commerce από τον Σκλαβενίτη

Τρεις μήνες μετά την είσοδό της στην ηλεκτρονική αγορά και την πιλοτική λειτουργία του e-shop για τις περιοχές της Αττικής, η αλυσίδα Σκλαβενίτης ετοιμάζεται να παρέχει αυτή την υπηρεσία και στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

Η νέα επενδυτική συμφωνία της Ελληνικός Χρυσός για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Η νέα επενδυτική συμφωνία της Ελληνικός Χρυσός για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την πλήρη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας δρομολογεί η εταιρία Ελληνικός Χρυσός, θυγατρική της Eldorado Gold, μετά την ολοκλήρωση της νέας Επενδυτικής Συμφωνίας με την Ελληνική Κυβέρνηση.