ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καταστήματα κατά τη διάρκεια του lockdown

Χαμένο και το πρώτο τρίμηνο του 2021 για το λιανεμπόριο

Με την ημερομηνία επανεκκίνησης, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς να παραμένει άγνωστη προς το παρόν, οι επιχειρήσεις συσσωρεύουν υποχρεώσεις και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το στοκ τους.

Kiosky’s Convenience Stores

Kiosky’s Convenience Stores: Διπλασιασμός καταστημάτων, επέκταση σε όλη την Ελλάδα, δυναμική ανάπτυξη για το ekiosky’s

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμική επέκταση των Kiosky’s Convenience Stores σε όλη την Ελλάδα, με διπλασιασμό των καταστημάτων με στόχο τα 100 μέσα στο 2021 και επέκταση σε όλη την Ελλάδα.

Η AEGEAN συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα των ταξιδιών, με ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον για τα Miles+Bonus μέλη της

Η AEGEAN συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα των ταξιδιών, με ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον για τα Miles+Bonus μέλη της

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με ένα νέο παιχνίδι, που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικά δώρα, η AEGEAN, παρουσιάζει στα Miles+Bonus μέλη της το νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμόρφωσε αποκλειστικά για εκείνους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιστροφή στο αεροπορικό ταξίδι.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Η Παγκρήτια Τράπεζα χρηματοδοτεί την καινοτομία

Start-ups με ώριμες και μελετημένες ιδέες ή Start-ups που έχουν δημιουργήσει προϊόντα ή υπηρεσίες που αποδεδειγμένα μπορούν να υλοποιηθούν, αποτελούν επιλογές της Παγκρήτιας Τράπεζας προς χρηματοδότηση.

Αττική Οδός

To 2022 o διαγωνισμός για τη νέα περίοδο παραχώρησης της Αττικής Οδού

Μέσα στο 2022 θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την επέκταση της Αττικής Οδού προς Λαύριο και Ραφήνα, ενώ η άλλη επέκταση θα αφορά στη σύνδεση της περιφερειακής Υμηττού με την λεωφόρο Βουλιαγμένης.

O Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης

Γιώργος Καραγιάννης: Ξεκινά πρόγραμμα έργων 13 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο μετά το 2004

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχεδιάζεται ολοκληρωμένο πακέτο έργων, που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην οικονομία, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αυξήσει την αξία των Μπακς κατά 253%, από το 2013 όταν πήγε στο Μιλγουόκι μέχρι φέτος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αύξησε την αξία των Μπακς κατά 253%

To NBA είναι η τρίτη πιο επικερδής αθλητική λίγκα του πλανήτη. Η αξία της αυξήθηκε και εν μέσω πανδημίας. Παρ' όλα αυτά, εκείνη των πρωταθλητών Λέικερς ήταν μικρότερη της ομάδας με το χειρότερο ρεκόρ (Ουόριορς) και των επί έξι διαδοχικά χρόνια πρωτοπόρων, Νικς. Πώς 'βγαίνουν' τα μαθηματικά και πού βρίσκονται οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

INNOVATHENS Business Accelerator: 3 ιστορίες επιτυχίας σού δείχνουν τον δρόμο

INNOVATHENS Business Accelerator: 3 ιστορίες επιτυχίας σού δείχνουν τον δρόμο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με αφορμή τον πέμπτο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή αφιερωμένο στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες, μιλήσαμε με τρεις ομάδες που διέπρεψαν στο παρελθόν, παίρνοντας τις κατάλληλες συμβουλές για το μέλλον.

Εργασίες κατασκευής στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου)

Οι μεγάλοι των κατασκευών κατέβηκαν στο διπλό ΣΔΙΤ για τα 13 Περιφερειακά Κέντρα Πολιτικής Προστασίας

Πρόκειται για διπλό διαγωνισμό με δύο cluster κτιρίων συνολικού κόστους με ΦΠΑ 163 εκατ. ευρώ. Είναι ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το 2021.

Η εφαρμογή Airbnb

"Αντοχές" έδειξε το AirBnB στην Ελλάδα το 2020

Στα "μαλακά" προσγειώθηκε ο κλάδος της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων στην Ελλάδα σε μια χρονιά, που ο τουρισμός συγκλονίστηκε παγκοσμίως από την επίπτωση της πανδημίας.

Lidl Ελλάς: Προϊόντα με συσκευασίες βελτιωμένης απόδοσης βιωσιμότητας

Lidl Ελλάς: Προϊόντα με συσκευασίες βελτιωμένης απόδοσης βιωσιμότητας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Lidl Ελλάς εισήγαγε τη νέα σήμανση «improving & reducing-packaging responsibly», η οποία ενημερώνει τους καταναλωτές για τις βελτιωμένες ιδιότητες βιωσιμότητας της συσκευασίας του εκάστοτε προϊόντος, τηρώντας τις αρχές της διαφάνειας

H Ikea προχώρησε στο σχεδιασμό και την παραγωγή 30 διαφορετικών προϊόντων που είναι αφιερωμένα σε όσους παίζουν video games.

H IKEA δίνει μια χείρα βοηθείας στους gamers

H IKEA δημιούργησε σειρά με 30 προϊόντα που προορίζονται αποκλειστικά στους gamers, ώστε να γίνουν πιο άνετες οι ώρες που ασχολούνται με τα video games. Πότε έρχονται και στην Ευρώπη.