Αθήνα – Βερολίνο και με Scoot

Αθήνα – Βερολίνο και με Scoot

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, θα πετά με Boeing 787-8 Dreamliner, τρεις φορές την εβδομάδα.

Μια ακόμη δυνατότητα για ταξίδια με μειωμένα ναύλα προσφέρεται για τους ταξιδιώτες της διαδρομής ΑθήναΒερολίνο, καθώς η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Singapore Airlines, ανακοίνωσε ότι θα συνδέει τις δύο πόλεις με νέο αεροσκάφος.

Συγκεκριμένα, από τις 10 Αυγούστου και τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09:50), θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο με αεροσκάφη Boeing 787-8 Dreamliner που διαθέτουν ισχυρά φίλτρα καθαρισμού αέρα HEPA, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις αίθουσες χειρουργείων των νοσοκομείων, τα οποία παγιδεύουν σωματίδια, όπως ιοί, βακτήρια και μύκητες και καθαρίζουν τον αέρα μέσα στην καμπίνα ανά δύο έως τρία λεπτά.

Επίσης, τα παράθυρα του αεροσκάφους, έχουν σχεδόν διπλάσιο μέγεθος από κάθε άλλο αεροσκάφος που εξασφαλίζουν απεριόριστη θέα από όλες τις θέσεις και ρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τις χειραποσκευές μέσα στην καμπίνα.

Παράλληλα, τα Dreamliners καταναλώνουν 20% λιγότερα καύσιμα και παράγουν 60% λιγότερο θόρυβο από τα αεροσκάφη αυτού τους μεγέθους της προηγούμενης γενιάς.

Εξάλλου, η Scoot συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα την Αθήνα με τη Σιγκαπούρη και από εκεί με δημοφιλείς προορισμούς σε: Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ινδία, Βιετνάμ, Ν. Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία κ.ά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα