Η Lidl Ελλάς φέρνει… καύσωνα, προσφέροντας ασύλληπτα δώρα με ένα απλό σκανάρισμα

Η Lidl Ελλάς φέρνει… καύσωνα, προσφέροντας ασύλληπτα δώρα με ένα απλό σκανάρισμα

H Lidl Ελλάς εγκαινιάζει τη νέα λειτουργία "Στάμπες Lidl Plus" που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα! Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το και μπες στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο και δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από smartphones και laptops μέχρι σκούπες και ψησταριές!

Φαντάσου να μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ και να βγαίνεις με ένα… αυτοκίνητο! Ή ένα ηλεκτρικό πατίνι! Αυτά και πολλά ακόμη super δώρα προσφέρει η Lidl Ελλάς με τη νέα κλήρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, δίνοντας μοναδικές ευκαιρίες, προσφορές αλλά και εκπλήξεις στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς εγκαινιάζει τη νέα λειτουργία “Στάμπες Lidl Plus”, του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας πελατών Lidl Plus με έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό που φέρνει… καύσωνα, αν αναλογιστεί κανείς τα δώρα που μοιράζει.

Μέχρι και τις 25 Ιουλίου, οι πελάτες της Lidl Ελλάς που είναι χρήστες του Lidl Plus, έχουν τη δυνατότητα, συγκεντρώνοντας “Στάμπες Lidl Plus” να διεκδικήσουν 1 αυτοκίνητο Mini Countryman και πολλά ακόμα δώρα, όπως laptops, smartphones, ηλεκτρικά πατίνια, ψησταριές, ακόμη και σκούπες!

Μπες στην κλήρωση με ένα σκανάρισμα

Σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 5€ και άνω (εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα, βάσει νομοθεσίας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) οι πελάτες λαμβάνουν 1 στάμπα εντός της εφαρμογής. Με κάθε 5 στάμπες συγκεντρώνουν 1 συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού.

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσουν, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν για να κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

•1 αυτοκίνητο Mini One Countryman Spice

•3 laptops Dell Inspiron 14 5406 2in1

•3 iPad Pro 2nd Gen 256GB 4G 11″

•3 smartphones Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G

•10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral

•10 ψησταριές υγραερίου Tepro

•10 ηλεκτρικά πατίνια Doc Green

•10 σκούπες ρομπότ Silvercrest

BRONXX CREATIV STUDIOS

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις στάμπες που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του. Βάσει νομοθεσίας, εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

“Lidl Plus”, ένα μόνιμο εργαλείο στο… καλάθι σου!

Το Lidl Plus ανταμείβει σε εβδομαδιαία βάση τους κατόχους του, ανεξαρτήτως ποσού αγορών, με ελκυστικές εκπτώσεις σε προϊόντα ευρείας αποδοχής και όχι με ένα σύστημα συλλογής πόντων, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες οφέλους μέσω της διασκεδαστικής λειτουργίας “Ξύνεις Κερδίζεις”.

Επιπλέον ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Πέρα από τη λειτουργία “Στάμπες Lidl Plus” έχει προστεθεί και νέα λειτουργία μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και τις ώρες και ημέρες που έχει λιγότερο κόσμο στο κατάστημα της επιλογής τους, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη άνεση.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store / Google Play, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και αποκτήστε πρόσβαση σε ελκυστικές προσφορές και φυσικά πάρτε μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα