Μπες στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη Mastercard

Μπες στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη Mastercard

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η πόλη έχει στολιστεί ήδη, τα καταστήματα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και όλοι μπαίνουν σε εορταστικό mood.

Εκτός των άλλων, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θα αρχίσει σιγά σιγά να σκέφτεται τις αγορές του και τα δώρα που θα κάνει στους αγαπημένους του. Και επειδή αυτές τις μέρες οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν την τιμητική τους καθώς προσφέρουν ευκολία, άνεση και μοναδικές προσφορές, ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού θα προτιμήσει να μην επισκεφτεί κάποιο φυσικό κατάστημα, για να γλιτώσει τις ουρές, την πολυκοσμία και βεβαίως τον κίνδυνο να μη βρει αυτό που θέλει διαθέσιμο.

Φέτος όμως ο κόσμος έχει κι άλλο έναν λόγο να προτιμήσει να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του ηλεκτρονικά: και αυτό γιατί η Mastercard προσφέρει κάτι επιπλέον στους κατόχους καρτών της. Συγκεκριμένα, με κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω που θα πραγματοποιούνται σε ελληνικά e-shops με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Mastercard, οι κάτοχοι θα κερδίζουν 50€.

Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα, πέρα από την ευκολία και την ασφάλεια πληρωμών που προσφέρει η Mastercard, μας δίνει ένα επιπλέον δώρο!

Και βέβαια, Χριστούγεννα σημαίνει δώρα για τους άλλους, αλλά και δώρα για τον εαυτό σας. Με το δώρο της Mastercard, τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσετε εκείνο το βάζο που θα ταίριαζε τέλεια στο τραπεζάκι του σαλονιού ή την βαφλιέρα που είδατε πρόσφατα για να διοργανώσετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο brunch για τους αγαπημένους σας. Μη διστάζετε άλλο! Μπείτε στο αγαπημένο σας ελληνικό online shop και ξεκινήστε το ψάξιμο έχοντας δίπλα σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τη Mastercard.

Mastercard σημαίνει εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές


Οι κάρτες της Mastercard® σάς βοηθούν να ολοκληρώστε το ταξίδι σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια για να κάνετε τις αγορές των Χριστουγέννων χωρίς άγχος.

Κορυφαία ασφάλεια – Με μια κάρτα Mastercard, χρεωστική ή πιστωτική, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς. Σε συνδυασμό με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα, απαιτείται ένα ακόμα βήμα για να γίνει η επαλήθευση της κάθε ηλεκτρονικής αγοράς εκτός από το να βάλετε τα στοιχεία της στα σχετικά πεδία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το απαραίτητο βήμα αυτό είναι το λεγόμενο 2FA (two factor authentication), με τη μορφή ενός push notification από την εφαρμογή της τράπεζας σας, όπου θα πρέπει να αποδεχθείτε τη συναλλαγή με ένα πάτημα ή με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ή ακόμα και Face ID.

Αγορές εύκολα και γρήγορα – Όλα γίνονται πιο εύκολα χρησιμοποιώντας μια κάρτα Mastercard σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των συναλλαγών μέσα από το app της τράπεζας ή του Web banking portal. Και όταν λέμε «απόλυτο έλεγχο» εννοούμε και στη φυσική κάρτα, καθώς μπορείτε να την ακυρώσετε αμέσως εάν χαθεί ή κλαπεί.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, είναι σημαντικό να κοιτάτε πάντα την ηλεκτρονική διεύθυνση, προσέχοντας η διεύθυνση να ξεκινάει με “https://”, καθώς τo “s” στο τέλος δηλώνει ότι το περιβάλλον της ιστοσελίδας που επισκεφθήκαμε είναι ασφαλές. Επίσης, μοιραζόμαστε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες της κάρτας μας και ποτέ δεν τις αποκαλύπτουμε σε τρίτους. Τέλος, μόλις ολοκληρώσουμε την αγορά μας, ελέγχουμε πάντα τις τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού μας.

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα. Δώρα που φέρνουν χαρά σε όλους. Χρησιμοποιήστε μια κάρτα Mastercard και τα δώρα που θα κάνετε στους άλλους θα φέρουν δώρα και σε εσάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα