Νέα διαφημιστική καμπάνια από την nrg: “nrg, η νέα σου σχέση!”

Νέα διαφημιστική καμπάνια από την nrg: “nrg, η νέα σου σχέση!”

Η nrg αλλάζει πρόσωπο στην επικοινωνία της και ρίχνει φως στις σχέσεις! Με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, δίνει τροφή για σκέψη.

“Κι αν τελικά δεν έχουμε δίπλα μας αυτό που πραγματικά μας αξίζει;” “Κι αν μένουμε σε μία σχέση μόνο από συνήθεια;”

“Κι αν ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ενέργεια;”

Η nrg προτρέπει τους καταναλωτές να σκεφτούν τη σχέση που έχουν δημιουργήσει με το ρεύμα τους και με ένα τηλεφώνημα στο 18101 να βρουν τις λύσεις που χρειάζονται.

Η καμπάνια απευθύνει στον καταναλωτή ερωτήματα που θα τον βοηθήσουν να βγει από την μακροχρόνια, κοστοβόρα και αδιέξοδη ενεργειακή του σχέση και να μειώσει τα κόστη με προσφορές που δεν έχουν προηγούμενο.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα 5x5, το οποίο προσφέρει 5 ώρες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα κάθε μέρα για 5 ολόκληρους μήνες, υπολογισμός που δίνει 150 ώρες το μήνα δωρεάν ρεύμα, η nrg προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να εξοικονομήσει έως και 40% έκπτωση στο ρεύμα του σπιτιού του!

Στόχος της nrg είναι να προσφέρει πάντα στους πελάτες της τάση για καλύτερη, οικονομικότερη και πιο ποιοτική ζωή. Και αυτό ακριβώς φέρνει με την προσφορά 5x5, υποστηρίζοντας τη δέσμευσή της και δίνοντας σημασία στα πάντα!

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, η nrg συνεχίζει πάντα να προσφέρει οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, καλέστε στο 18101 ή επισκεφθείτε το www.nrgprovider.com.

SHARE:

24Media Network