Πως "στήνεται" μία διαδικτυακή εταιρεία

Πως "στήνεται" μία διαδικτυακή εταιρεία

Τα Public και η Lenovo Greece, σε στρατηγική συνεργασία με το EMEA.gr ολοκληρώνουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την ένατη εκδήλωση στις 17 Ιουνίου στον χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος

Την Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 19.00, ο Φίλιππος Μπρίνκμανν, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της travelplanet24.com, θα παρουσιάσει την ιστορία του διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και την κατάταξή του στις 20 μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Η travelplanet24, καταγράφοντας αύξηση τζίρου 110% μέσα σε ένα έτος, ανακοίνωσε στο τέλος Μαΐου τη λήψη χρηματοδότησης από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια για την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα παρουσιάσει μέσα από μία βιωματική ομιλία το ταξίδι της από το 2005 οπότε και ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, μοιραζόμενος τις εμπειρίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισε σε αυτή την πορεία. Θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση με το ακροατήριο, όπου ο Φ. Μπρίνκμανν θα απαντήσει στα ερωτήματα όσων επιχειρούν για πρώτη φορά στο τεχνολογικό επιχειρείν.

Ο Φίλιππος Μπρίνκμανν, είναι μισός Έλληνας-μισός Γερμανός και έχει γεννηθεί το 1980 κοντά στο Μόναχο. Όταν τελείωσε τις σπουδές του στο Munich Business School και πήρε το πτυχίο του στο International Business Administration το 2005, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να ιδρύσει με τον Kristof Keim το travelplanet24.com. Σήμερα ενεργεί ακόμα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Tripsta/travelplanet24.

Τα Public, η Lenovo και το EMEA.gr σας περιμένουν την Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, σε μία παρουσίαση για τη δημιουργία και ανάπτυξη μίας διαδικτυακής εταιρείας.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

SHARE:

24Media Network