Απέκλεισαν την Λαυρίου

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.   (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ. (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) PHASMA

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία , κάτοικοι της Κερατέας απέκλεισαν τη λεωφόρο Λαυρίου. Έριξαν μπάζα στο δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή

Κλειστή είναι από νωρίς το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου από την πρώτη είσοδο για την Κερατέα, μέχρι τη διασταύρωση Πέτα, ενώ αποκλεισμένο παραμένει και το ρεύμα προς Αθήνα από τη βιομηχανική περιοχή Λαυρίου, μέχρι τη διασταύρωση της Κακιάς Θάλασσας, από μπάζα που έχουν ρίξει στο δρόμο οι κάτοικοι Κερατέας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι φαίνεται ότι έπιασαν στον ύπνο την αστυνομία, καθώς κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να φτάσουν στην περιοχή με τρία φορτηγά γεμάτα μπάζα, τα οποία και άδειασαν στο δρόμο.

Οι κάτοικοι της Κερατέας πάντως δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με δική τους δράση.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το ΣτΕ δεν δικαίωσε τους κατοίκους και της Κερατέας και έκρινε πως πρέπει να συνεχιστεί η προγραμματισμένη κατασκευή των χωματερών στην Αττική, καθώς απέρριψε τις τέσσερις προσφυγές για ακύρωση των αποφάσεων του 2006, του περιφερειάρχη Αττικής οι οποίες και ενέκριναν το σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Αττικής κατά το σκέλος που προβλέπει τη χωροθέτηση εγκατάστασης ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το ΣτΕ λέει "ναι" στο ΧΥΤΑ

SHARE:

24Media Network