Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Με το χαμόγελο στα χείλη σε έναν ερεβώδη Χειμώνα

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Με το χαμόγελο στα χείλη σε έναν ερεβώδη Χειμώνα

Η Έλενα Ακρίτα στο 42ο επεισόδιο του Podcast μιλάει για τον χειμώνα που έρχεται και ζητά να διατηρήσουμε τη δύναμή μας και την αλληλεγγύη μας.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 42ο επεισόδιο του Podcast:

Τι καλοκαίρι ήταν αυτό; Υποκλοπές, σκάνδαλα. Με το ρεύμα τι θα γίνει δεν ξέρω, ούτε με το φυσικό αέριο. Γυρίσαμε αλλά το θέμα είναι πώς γυρίσαμε και πώς θα τη βγάλουμε.

Δεν μπορείς να κρύψεις την ηλικία σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό. Πρέπει να είσαι αξιοπρεπής και να μη λες ψέματα ότι αγαπάς τις ρυτίδες σου.

Μας περιμένουν μήνες ζοφεροί και ερεβώδεις και πρέπει να διατηρήσουμε το μαζί και την αλληλεγγύη μας. Με το χαμόγελο στα χείλη θα είμαστε εμείς.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα Podcast, Έλενα Ακρίτα
SHARE:

24Media Network