Έκανε το διδακτορικό της έκπληξη στην μητέρα της που δεν κατάφερε να σπουδάσει

Έκανε το διδακτορικό της έκπληξη στην μητέρα της που δεν κατάφερε να σπουδάσει
Έκανε το διδακτορικό της έκπληξη στην μητέρα της που δεν κατάφερε να σπουδάσει usatoday.com

Η μητέρα της Λόιντα, Μερσέντες, ως μετανάστρια και ως μητέρα δύο παιδιών δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να σπουδάσει γιατρός. Γι΄αυτό η κόρη της, της έκανε την πιο ωραία έκπληξη.

Η Λόιντα Γκίλεν δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανη για την μητέρα της, Μερσέντες, η οποία πάντα έδινε προτεραιότητα στην οικογένειά της.

Μεγαλώνοντας στη Δομινικανή Δημοκρατία, η Μερσέντες ήξερε ότι ήθελε να γίνει γιατρός από νωρίς. Δυστυχώς, όταν ο πατέρας της πέθανε, έπρεπε να κάνει μια δύσκολη επιλογή: να μείνει στο σχολείο ή να φροντίσει τα αδέλφια της. Διάλεξε το τελευταίο.

Ως ενήλικας, η Μερσέντες άφησε για άλλη μια φορά το όνειρό της για να μεγαλώσει τη Λόιντα και τον αδερφό της. Η οικογένειά τους τελικά μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου η Μερσέντες δεν έχασε καμία ευκαιρία να τονίσει στα παιδιά της τη σημασία μιας καλής εκπαίδευσης. Ακόμα κι αν αυτή έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο, ήθελε να παροτρύνει τα παιδιά της να το αγαπήσουν.

Χάρη στην επιρροή και την ενθάρρυνση της μαμάς της, η Λόιντα έγινε νοσοκόμα. Αφού εργάστηκε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για 10 χρόνια, αποφάσισε ότι ήταν η σειρά της να κάνει τη μητέρα της περήφανη.

Ενώ ήξερε ότι η μητέρα της θα ήταν ενθουσιασμένη όταν άκουγε ότι πήρε διδακτορικό δίπλωμα, η Λόιντα αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό – για σχεδόν τρία χρόνια!

Την 1η Αυγούστου, ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την υπέροχη έκπληξη.

Ο σύζυγος της Μερσέντες την οδήγησε στο Κολέγιο Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, όπου είδε ξαφνικά μπροστά της τη Λόιντα να στέκεται φορώντας τήβεννο. Σαφώς, δεν είχε ιδέα τι είχε κάνει η κόρη της!

Η Μερσέντες από την συγκίνηση ξέσπασε σε κλάματα στα πόδια της κόρης της. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα – για τη Λόιντα και τον εαυτό της!

“Μου είπε ότι ήταν σαν να πήρε κι αυτή διδακτορικό… σαν να πραγματοποίησα το όνειρό της”, είπε η Λόιντα σύμφωνα με το USA Today. “Ήθελα να ξέρει ότι η θυσία της δεν ήταν μάταια”.

Η συγκινητική στιγμή έχει βιντεοσκοπηθεί:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα