Ένα μικρό Chihuahua με μια τεράστια καρδιά είναι το “Σκυλί-Ήρωας” του 2020

Ένα μικρό Chihuahua με μια τεράστια καρδιά είναι το “Σκυλί-Ήρωας” του 2020
Το Σκυλί-Ήρωας της Χρονιάς American Humane Hero Dog Awards

Η μικρή Μακένζι, ενώ γεννήθηκε με πολλά προβλήματα υγείας, τώρα περνά τις μέρες της παρέχοντας στοργή και φροντίδα σε νεογέννητα ζώα με γενετικές ανωμαλίες.

Μπορεί να ζυγίζει μόνο τέσσερα κιλά, αλλά είναι ένα Chihuahua με τεράστια καρδιά. Η μικρή Μακένζι, ενώ γεννήθηκε με πολλά προβλήματα υγείας, τώρα περνά τις μέρες της παρέχοντας στοργή και φροντίδα σε νεογέννητα ζώα, που γεννήθηκαν με γενετικές ανωμαλίες.

Το κουτάβι δίνει ατελείωτη αγάπη στα υπόλοιπα σκυλιά, και η αγάπη αυτή της έχει αναγνωριστεί με το εξής τρόπο: Με πάνω από ένα εκατομμύριο ψήφους από το αμερικανικό κοινό και μετά από απόφαση της αρμόδιας κριτικής επιτροπής φιλόζωων, η Μακένζι έχει ανακηρυχθεί ο πιο ηρωικός σκύλος για το 2020, κερδίζοντας 407 άλλους ανταγωνιστές στη χώρα και κατακτώντας τον κορυφαίο τίτλο στα “American Humane Hero Dog Awards”, τα οποία μεταδόθηκαν σε εθνικό επίπεδο νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στο Hallmark Channel.

“Τα American Humane Hero Dog Awards δημιουργήθηκαν για να τιμήσουν μερικούς από τους πιο εξαιρετικούς ήρωες του κόσμου”, δήλωσε ο Δρ Robin Ganzert, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της American Humane. “Αυτοί οι ηρωικοί σκύλοι έχουν ξεπεράσει τα όριά τους, σώζοντας ζωές στο πεδίο της μάχης, δίνοντας βοήθεια σε άρρωστους και ηλικιωμένους, και μας υπενθυμίζουν τον ισχυρό, παλιό δεσμό μεταξύ ζώων και ανθρώπων”.

Η βραβευμένη Μακένζι ενδιαφέρεται για κάθε μωρό από την πρώτη ημέρα, ανεξάρτητα από τη ράτσα ή το μέγεθος. Τα καθαρίζει, τα ανακουφίζει και τα αγκαλιάζει. Λειτουργεί ως μητέρα τους και τους διδάσκει πώς να κοινωνικοποιούνται, να παίζουν και να έχουν καλή συμπεριφορά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version