Κρήτη: Αγοράκι στήθηκε με πλακάτ έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η γιαγιά του με κορονοϊό

Κρήτη: Αγοράκι στήθηκε με πλακάτ έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η γιαγιά του με κορονοϊό
cretapost

Μπορεί να μην του επιτρέπουν να επισκεφθεί τη γιαγιά του, ωστόσο ένα μικρό παιδί στην Κρήτη βρήκε τον τρόπο του να της στείλει το μήνυμά του και να της δώσει κουράγιο.

Συγκινεί με την κίνησή του ένα μικρό παιδί που βρέθηκε έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης προκειμένου να εμψυχώσει τη γιαγιά του που νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Μπορεί να απαγορεύεται να την επισκεφτεί μέσα στο νοσοκομείο, ωστόσο το παιδί βρήκε το δικο του τρόπο για να της στείλει το μήνυμά του.

Ο μικρός, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Cretapost.gr, στήθηκε έξω από το παράθυρο του δωματίου όπου νοσηλεύεται η γιαγιά του και σε ένα τεράστιο πλακάτ που κρατούσε στα χέρια έγραφε: “Γιαγιά γίνε γρήγορα καλά! Σ’αγαπάμε!”.

Η μητέρα του αγοριού και κόρη της ηλικιωμένης έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook:

«Η γιαγιά(ετών 65)νοσηλεύεται στο παγνη με COVID. Εισήχθη το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό. Συμπαράσταση, μου είπε ο γιατρός, συμπαράσταση, κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη. Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί.Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου. Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή. Τυχαίο;;Ί σως,ίσως και όχι δεν ξέρω. Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση και να περάσω το μηνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα