ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα ελπίδας στο ΑΧΕΠΑ - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα ελπίδας στο ΑΧΕΠΑ - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Μήνυμα ελπίδας στο ΑΧΕΠΑ - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο THESTIVAL.GR

Στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, κόντρα στις δυσκολίες των ημερών, οι υγειονομικοί και οι τοπικές αρχές στην Θεσσαλονίκη φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Νότα αισιοδοξίας δόθηκε το απόγευμα της 8ης Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα έλατο 10 μέτρων τοποθετήθηκε στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, προσφορά του Ταξιάρχη Χαλκιδικής, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ασθενείς και το προσωπικό, όπου καθημερινά δίνουν μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού Μαρία Καραγιάννη, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, καθώς και αρκετοί εργαζόμενοι του νοσηλευτικό προσωπικού.

Την εκδήλωση πλαισίωσε, σύμφωνα με το thestival, η μουσική μπάντα "thessaloniki youth band" ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα με τις μελωδίες της.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε μεταξύ άλλων: «Φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια. Δεύτερον στους συγγενείς και φίλους τους που βρίσκονται δίπλα τους και τους φροντίζουν. Απέναντι σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το παν υπερβαίνοντας ανθρώπινες δυνάμεις δίνοντας 24 ώρες την εβδομάδα αυτή τη μάχη. Άλλωστε η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπά σε αυτά εδώ τα νοσοκομεία και είναι εξαιρετικά σημαντικό όλοι εμείς να βρισκόμαστε δίπλα τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, γιατί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη».

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον δήμο Θεσσαλονίκης για την προσφορά του και τον στολισμό του δέντρου που όπως είπε έδωσε μια αίσθηση διαφοροποίησης στις δύσκολες αυτές μέρες: “Ευχαριστούμε τον δήμο Θεσσαλονίκης για τη χαρά που μας δώσανε στολίζοντας αυτό το υπέροχο δέντρο, δίνοντας αυτή την αίσθηση διαφοροποίησης αυτές τις μέρες που έρχονται. Ξέρω ότι ο δήμος και ο δήμαρχος είναι κοντά μας πάντοτε και λόγω του ότι πρόσφατα με τις δικές του προσπάθειες ασφαλτόστρωσαν τους δρόμους γύρω από το ΑΧΕΠΑ, ένα αίτημα που ταλαιπωρούσε πάρα πολύ το νοσοκομείο μας και βοηθώντας έτσι τους συμπολίτες μας. Με αυτή τη γιορτούλα περνάμε ένα μήνυμα όλοι μαζί χαράς και αισιοδοξίας για αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε“.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Covid-19, Κορονοϊός, Νοσοκομεία, Χριστούγεννα
SHARE: