Τομ Χανκς: Πώς έσωσε μικρό βιβλιοπωλείο από την πτώχευση

Τομ Χανκς: Πώς έσωσε μικρό βιβλιοπωλείο από την πτώχευση
2019 Invision

O παρουσιαστής Στίβεν Κολμπέρ είχε την ιδέα για μια διαφήμιση SuperBowl που θα προωθούσε τα υπέροχα βιβλία ενός μικρού βιβλιοπωλείου το οποίο απειλούνταν με κλείσιμο. Ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός για να απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει άμεσο πλήγμα στην επιχειρηματικότητα και ακόμα περισσότερο στα μικρά μαγαζιά, που στηρίζονται στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους – λίγους συχνά – πελάτες τους. Σε μια εποχή που όλες οι πολιτείες των ΗΠΑ μαστίζονται από ένα τεράστιο κύμα ανεργίας, ο παρουσιαστής Στίβεν Κολμπέρ είχε μια ανατρεπτική ιδέα: Να βοηθήσει ένα μικρό βιβλιοπωλείο από την Βόρεια Καρολίνα να επιβιώσει οικονομικά, με τη – δωρεάν- παραγωγή ενός διαφημιστικού σποτ. Η διαφήμιση στην οποία μαζί με τον Τομ Χανκς, συμμετείχε ως εκφωνητής ο ηθοποιός Σαμ Έλιοτ, προβλήθηκε στο πρόσφατο Super Bowl.

H συνέχεια

Το διαφημιστικό σποτ είχε ως πρωταγωνιστή έναν κύριο ονόματι “Τom H”, που δεν ήταν άλλος από τον Τομ Χανκς, ο οποίος έδινε τη δική του γνώμη για το βιβλιοπωλείο, τονίζοντας πως διαθέτει πάντα ένα βιβλίο για να καλύψει τα εξεζητημένα του γούστα. Σήμερα το βιβλιοπωλείο Foggy Pine Books παραμένει σε λειτουργία, έχοντας αμέτρητους πελάτες καθημερινά, ορκισμένους βιβλιόφιλους που ποτέ δεν αρκούνται σε “ένα βιβλίο την ημέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα