Η MENSA αναζητά τους εξυπνότερους Πατρινούς

Η MENSA αναζητά τους εξυπνότερους Πατρινούς

Τους εξυπνότερους Πατρινούς αναζητά η ελληνική MENSA, στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυΐας σε όλη την Ελλάδα

Τεστ IQ για την εισαγωγή στη MENSA, των εξυπνότερων Πατρινών, στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυΐας, σε ολόκληρη την Ελλάδα, διοργανώνει η ελληνική MENSA, το ερχόμενο Σάββατο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Πανεπιστημιούπολη, Ρίο Πατρών, Σχολή Θετικών Επιστημών - Τμήμα Μαθηματικών, Αμφιθέατρα Σχολής Θετικών Επιστημών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ, ενώ για φοιτητές, μαθητές και άνεργους (ΟΑΕΔ) είναι 20 ευρώ.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου και το τεστ αφορά άτομα, που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους.

Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται εξουσιοδότηση από έναν γονιό ή κηδεμόνα.

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους, ακόμη και από όσους δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Σημειώνεται, ότι η MENSA είναι ένας διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 1946 και σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 117.000  μέλη, χωρίς καμία διάκριση, φυλετική, θρησκευτική, πολιτική, ταξική, φύλου, ηλικίας ή επιπέδου μόρφωσης, έχοντας εθνικές λέσχες MENSA σε 45 χώρες του  κόσμου και μέλη σε περισσότερες από εκατό.

SHARE: