Η τραγική ιστορία πίσω από τον 19χρονο που σκότωσε τον παππού του

Η τραγική ιστορία πίσω από τον 19χρονο που σκότωσε τον παππού του

Εθισμένος στα ναρκωτικά, με γονείς προφυλακισμένους για συμμετοχή σε κύκλωμα με εικονικούς γάμους, ο 19χρονος που δολοφόνησε τον παππού του στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακισμένοι ως μέλη του κυκλώματος με εικονικούς γάμους, που αποκαλύφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, είναι και οι δύο γονείς του 19χρονου, ο οποίος σκότωσε τον παππού του στο διαμέρισμα του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η 40χρονη μητέρα του νεαρού θεωρείται εκ των "εγκεφάλων" του κυκλώματος και αποκαλούνταν από όλους "Μαντόνα" ενώ ο πατέρας είναι και αυτός κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση. Συνέπεια όλων αυτών ήταν ο 19χρονος να πάει να μείνει με τον παππού του, ο οποίος προσπαθούσε να τον απομακρύνει από τα ναρκωτικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι προστριβές μεταξύ τους ήταν συχνές, με αποκορύφωμα το προ ημερών τραγικό συμβάν.

Ο νεαρός, μάλιστα, αρχικά προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι ο 65χρονος παππούς του αυτοκτόνησε. Και προκειμένου να πείσει, είχε βγει στη γειτονιά και καλούσε σε βοήθεια, αναφέροντας ότι βρήκε τον παππού του νεκρό στο δωμάτιο του. Στη συνέχεια όμως έπεσε σε αντιφάσεις και τότε αποκαλύφθηκε ότι αυτός ήταν που τον είχε μαχαιρώσει.

Πληροφορίες από agelioforos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εγγονός σκότωσε τον παππού του στη Θεσσαλονίκη

SHARE:

24Media Network