Εξιχνιάστηκε δολοφονία στα Σπάτα για χρέη από αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στα Σπάτα για χρέη από αγοραπωλησίες ναρκωτικών
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 36χρονου Αλβανού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τον Μάρτιο, στην μέση του δρόμου σε περιοχή των Σπάτων. Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του οι οποίοι χρησιμοποίησαν μάλιστα ως «δόλωμα» για το ραντεβού θανάτου μία γυναίκα.

Εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 36χρονου Αλβανού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στις 4 Μαρτίου, από πυροβόλο όπλο, επί της Λ. Κιάφας στην περιοχή των Σπάτων.

Δράστες είναι τρείς ομοεθνείς του θύματος, ανάμεσά τους μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως πρόεκυψε από την έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές ενός εκ των δραστών με το θύμα, για αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Η γυναίκα έπαιξε τον ρόλο του «δολώματος» ισχυριζόμενη πως δήθεν είχε τσακωθεί με τον δράστη και ήθελε να τον συναντήσει στο νεκροταφείο της περιοχής για να του υποδείξει κάτι.

Εκεί του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου οι άλλοι δύο και μόλις πήγε τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ και πέταξαν το πτώμα του στον δρόμο. Ο λόγος ήταν ότι ο εκτελεστής του χρωστούσε χρήματα από αγοραπωλησία κάνναβης και εκείνος από μόνος του αφαίρεσε κάποια ποσότητα από την «καβάτζα» του δράστη και την πούλησε μόνος του για να πάρει τα χρήματα.

Μετά από έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 633 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα