Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα και σοβαρά προβλήματα στην Αττική

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα και σοβαρά προβλήματα στην Αττική
Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους έντονες εκδηλώνονται στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας - Αυξημένη η κίνηση στις κεντρικές αρτηρίες - Δείτε την πρόγνωση που δίνει στο News 24/7 ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας χτυπά την Αττική και κυρίως τα νότια προάστια
  • Το μέτωπο κινείται με κατεύθυνση βόρεια – βορειοανατολικά.
  • Προσοχή στους δρόμους
  • Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται αυτή την ώρα στην Αττική, με τα σοβαρά προβλήματα να εντοπίζονται στα νότια προάστια και να έχει κληθεί η Πυροσβεστική σε οκτώ περιπτώσεις πλημμυρισμένων σπιτιών. Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχει προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και η Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα οποία έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση σε αρκετές κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμο της Κηφισιάς

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά από την συμβολή της με την οδό Λ. Κηφισίας έως την συμβολή της με την οδό Αγίου Τρύφωνος λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημείο.

Δείτε τον πρώτο πυρήνα των καταιγίδων όπως τον αποτυπώνει ο Θοδωρής Κολυδάς:

Έκτακτο δελτίο

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σε συνέχεια του προηγούμενου Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, οι κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν:

1. Σήμερα Πέμπτη (21/11/2019),

α. Τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και

μέχρι το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

β. Από τις απογευματινές ώρες την Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και μέχρι το βράδυ τις δυτικές Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά

(συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.

Τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

2. Την Παρασκευή (22/11/2019)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τις Σποράδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα