Καιρός: Θα “βράσει” ο τόπος μέχρι το Σάββατο με θερμοκρασίες ακόμη και 42 βαθμών – Πτώση από Κυριακή

Καιρός: Θα “βράσει” ο τόπος μέχρι το Σάββατο με θερμοκρασίες ακόμη και 42 βαθμών – Πτώση από Κυριακή
Καύσωνας AP

Καυτός θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σάββατο, όπου η θερμοκρασία θα πιάσει "κόκκινο", αγγίζοντας κατά τόπους τους 42 βαθμούς Κελσίου. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή.

“Καυτός” ο καιρός που θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες με τις θερμοκρασίες να ξεπερνάνε τους 40 βαθμούς Κελσίου, με την Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά να δέχονται ισχυρό κύμα ζέστης και την αγγίζει τους 42 βαθμούς το Σάββατο. Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας από Κυριακή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και το βράδυ κυρίως στα βορειοανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα νότια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, θα φτάσει κατά τόπους τους 40 ακόμη και 42 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα