Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές την Μ. Τετάρτη

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές την Μ. Τετάρτη
Σύννεφα στην Αργολίδα Eurokinissi

Η θερμοκρασία σε άνοδο και τοπικά θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις τοπικά το πρωί αυξημένες στα βόρεια – Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει σε όλη τη χώρα και θα κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 5 βαθμούς πάνω κανονικά για την εποχή
  • Οι νότιοι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ


Την Μεγάλη Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα βόρεια 3 με 5, στα νότια 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 24 με 28 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 5 με 6 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές τις πρώτες . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 28/4/2014 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Νικιάνα Λευκάδας και τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα