Καιρός: Σχεδόν αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα Aris Oikonomou /SOOC

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και οι θερμοκρασίες τοπικά θα φτάσουν τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές μόνο νεφώσεις

  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4 με 5 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 34 με 35 βαθμούς και στα νησιά τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός  με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 15/9/2005 είχαμε ισχυρές καταιγίδες σε Εύβοια, Βόρεια Αττική και Ανατολική Πελοπόννησο. Πλημμύρες στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας και στο Ναύπλιο. Υδροσίφωνας στο ΒΔ Ρέθυμνο. Το 2013 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο κόλπο Κισσάμου στη Κρήτη. — Το 2014 είχαμε πλημμύρες στη Θεσ/νίκη με έναν νεκρό στο Ωραιόκαστρο. Μεγάλος υδροσίφωνας δημιουργήθηκε στη Σκιάθο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα