Καιρός το Πάσχα: Πολλή ζέστη, η θερμοκρασία μέχρι και τους 34 βαθμούς

Καιρός το Πάσχα: Πολλή ζέστη, η θερμοκρασία μέχρι και τους 34 βαθμούς
Πάσχα με καλό καιρό. EUROKINISSI

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες οι συγκεντρώσεις της σκόνης. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NΕWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και μεταφορά σκόνης σε όλη σχεδόν τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάρα πολύ υψηλά για την εποχή
  • Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4-5 και τοπικά 5-6 μποφόρ



Την Κυριακή του Πάσχα προβλέπονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παραμείνουν αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή, φθάνοντας κατά τόπους στα ανατολικά και νότια τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις ι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ που αργά τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 2/5/1950 επικράτησαν ισχυροί άνεμοι στην Αττική με υψηλό κυματισμό στον Σαρωνικό. Το 2009 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο. — Το 2016 είχαμε πλημμύρες στην Κέρκυρα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα