Καιρός: Τοπικές βροχές την Τρίτη

Καιρός: Τοπικές βροχές την Τρίτη
Βροχή στην Αθήνα eurokinissi

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν την Τρίτη κυρίως στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το βράδυ της Τρίτης στη Κρήτη

  • Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση αλλά δεν θα ξεπεράσουν στα πελάγη τα 5-6 μπ

  • Περισσότερα φαινόμενα θα έχουμε την Τετάρτη και Πέμπτη με τοπικά θυελλώδεις ανέμους

 

Την Τρίτη στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές και στα βόρεια ο υδράργυρος το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 16 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική με μικρή πιθανότητα βροχής το βράδυ

 

Στην Αττική  προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα