Καιρός: Βελτιωμένος με άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Βελτιωμένος με άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Την ερχόμενη Τρίτη θα φτάσουμε τους 30 με 32 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία μέχρι το τέλος της εβδομάδος – Την ερχόμενη εβδομάδα περαιτέρω άνοδος και τοπικά θα φτάσουμε τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου

• Οι άνεμοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιάδες και θα έχουμε και μεταφορά σκόνης από την Αφρική

• Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και αρκετή ηλιοφάνεια

Σήμερα Παρασκευή στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη έως 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Κάβο Ντόρο έως 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς και τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στα μόνο στα νοτιοανατολικά θα είναι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα στα δυτικά αραιές νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο σε όλη τη χώρα.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα είναι κατά 6 με 8 βαθμούς υψηλότερη από τα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα και αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 30 με 32 βαθμούς.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο και με ασθενείς γενικά ανέμους. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα ανέβει προοδευτικά έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα