Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Διατηρείται ο παγετός σε κεντρικά και Βόρεια

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα – Διατηρείται ο παγετός σε κεντρικά και Βόρεια
Καιρός στην Αργολίδα Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος αλλά κρύος καιρός. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Σχεδόν αίθριος αλλά κρύος καιρός

• Θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά και βορειοανατολικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με λίγα φαινόμενα . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, βαθμιαία τοπικά 6 και στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στη δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 11 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 14 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι γρήγορα σε 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 18/2/1983 είχαμε χιονοπτώσεις στην ανατολική χώρα, χιόνισε σε όλο το Αιγαίο εκτός Ρόδου και σε όλη την Κρήτη με χιονόστρωση, εκτός Σφακών, Παλαιοχώρας, Τυμπακίου. Μερικές απόλυτα ελάχιστες Θεσ/κη -9, Τρίπολη, Λάρισα -8, Αλεξ/λη -11, Σαντορίνη 2, Ελληνικό -3, Φιλ/φεια -5, Τατόι -8. Δεν επηρεάστηκε η δυτ. Ελλάδα ενώ έκλεισε το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Το 2003 είχαμε ισχυρές βροχές στις Κυκλάδες με σημαντικές καταστροφές στο οδικό δίκτυο πολλών νησιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα