Καιρός: Βελτιωμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα- Άνοδος θερμοκρασίας από Μ. Τετάρτη

Καιρός: Βελτιωμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα- Άνοδος θερμοκρασίας από Μ. Τετάρτη
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Γενικά βελτιωμένος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές την Μεγάλη Εβδομάδα και μεταφορά σκόνης από την Αφρική
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει προοδευτικά και από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Τη Μεγάλη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο

Καιρός Μεγάλη Τρίτη

Αραιές νεφώσεις που τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, βαθμιαία όμως θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Καιρός Μεγάλη Τετάρτη

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα βόρεια 3 με 5, στα νότια 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

Καιρός Μεγάλη Πέμπτη

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Καιρός Μεγάλη Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα πελάγη 5 τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το Μεγάλο Σάββατο. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 25 βαθμούς Κελσίου με τάση περαιτέρω ανόδου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 20 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα