Κανονικές θερμοκρασίες – Τοπικά έντονα φαινόμενα στα ηπειρωτικά

Κανονικές θερμοκρασίες – Τοπικά έντονα φαινόμενα στα ηπειρωτικά
Έντονη βροχόπτωση στην Αττική Eurokinissi

Tοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές μέχρι και τις βραδινές ώρες, αναμένονται σήμερα στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει το επόμενο διήμερο με βροχές  και καταιγίδες, οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Δεν αποκλείεται εκτός από τα ηπειρωτικά να επηρεαστούν και κατά τόπους το Ιόνιο οι Β. Σποράδες, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα ορεινά της Κρήτης.

 

 

Στην Ευρώπη θα διατηρηθεί η αστάθεια εκτός από τη χώρα μας και στα υπόλοιπα Βαλκάνια, ενώ στη Δυτική Ευρώπη ξεκινά έντονο κύμα ζέστης. το οποίο δεν θα μας επηρεάσει

 

 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με φαινόμενα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και τοπικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

 

 Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές η καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα  Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Προοπτική καιρού

 Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί και την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο προβλέπεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5  μποφόρ.

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα