Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΙΡΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ. (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
EUROKINISSI

Παροδικές νεφώσεις τις επόμενες μέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά..

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια

  • Θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή το επόμενο τριήμερο-Από την Τετάρτη πτώση σε όλη τη χώρα

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγη τα 6 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 6 τοπικά 7
μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-10-2020

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών βαθμιαία στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά και τα νότια θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 06-10-2020

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα δυτικά σε βορείων διευθύνσεων. Η θερμοκρασία στα νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07-10-2020

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα βορειοανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

ΠΕΜΠΤΗ 08-10-2020

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Στην Αθήνα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Νοτιάδες, αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανή βροχή την Τετάρτη Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θοδωρής Κολυδάς
SHARE:

24Media Network