Κατάληψη στο πολιτικό γραφείου του Μ. Παπαϊωάννου

Εκτάκτως συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ και το υπουργικό συμβούλιο στην Βουλή, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011. Στη φωτογραφία ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκτάκτως συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ και το υπουργικό συμβούλιο στην Βουλή, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011. Στη φωτογραφία ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με αίτημα την αποφυλάκιση κατηγορουμένων για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς", 15 άτομα προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης

Σε συμβολική κατάληψη του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας δεκαπέντε άτομα.

Οι καταληψίες, που μπήκαν στο γραφείο στις 12:30 το μεσημέρι, ανήρτησαν ένα πανό με συνθήματα, ενώ δεν ζητήθηκε παρέμβαση της Αστυνομίας. Λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι αποχώρησαν.

Η κατάληψη, σύμφωνα με προκήρυξη που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στην κατηγορούμενη για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Στέλλα Αντωνίου "που παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και κατέθεσε αυτές τις μέρες αίτηση αποφυλάκισης".

Μέσα από την προκήρυξη ζητούν ακόμη την άμεση αποφυλάκιση των προφυλακισμένων για συμμετοχή τους στην ίδια οργάνωση Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη και Κώστα Σακκά.

SHARE:

24Media Network