8χρονη Αλεξία: Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια - Το ξέσπασμα του πατέρα

8χρονη Αλεξία: Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια - Το ξέσπασμα του πατέρα

"Τα έξοδα της νοσηλείας είναι τεράστια. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στις ΗΠΑ και το κόστος είναι δυσβάσταχτο" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού.

Αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητούν οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Αλεξίας έχει ξεκινήσει δικαστική μάχη για τις αστικές αποζημιώσεις. Η διαδικασία πήρε σήμερα αναβολή λόγω ασθενείας του συνηγόρου της πλευράς του 54χρονου, ο οποίος έριξε την "αδέσποτη" σφαίρα.

Το ένα εκατομμύριο ευρώ αφορά δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό τους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ούτως ώστε αν η αγωγή και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ευδοκιμήσουν, να καλυφθεί η αποθεραπεία της Αλεξίας που θα είναι μακρά μέχρι το συγκεκριμένο ποσό, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Α. Μήτσαινας σε δηλώσεις του στο STAR.

ADVERTISING

«Χρειάζονται μεγάλα κονδύλια για να ανταπεξέλθει (η οικογένεια) στα ιατρικά έξοδα. Η αποθεραπεία της θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με πάρα πολύ καιρό και πάρα πολύ εξειδικευμένο προσωπικό» «Τα έξοδα της νοσηλείας είναι τεράστια. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στις ΗΠΑ και το κόστος είναι δυσβάσταχτο» συνέχισε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται ότι η 8χρονη παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείο, ενώ χρειάζεται ειδική θεραπεία. Στο πλευρό της είναι συνεχώς οι γονείς της.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Χτυπήθηκε από σφαίρα από βαρύ πυροβόλο όπλο. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε την ημέρα του Πάσχα» λέει ο πατέρας της Αλεξίας.

«Η Αλεξία βρισκόταν στην αυλή, 500 μέτρα από το άλλο χωριό. Η μέρα του Πάσχα είναι για να γλεντάει ο κόσμος, αυτός είναι εγκληματίας με τέτοιο βαρύ όπλο. Πρέπει να πάει για κακούργημα, δεν είναι πλημμέλημα. Η σφαίρα δεν είναι αδέσποτη, όταν την ρίχνεις πάντα κάπου πάει» συνέχισε ο πατέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: Έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου, αλλά έγινε το θαύμα

8χρονη Αλεξία: Εκτός κινδύνου για τη ζωή της, αλλά χωρίς επαφή με το περιβάλλον

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία: Βγήκε από την εντατική

SHARE:

24Media Network