Το νυχτερινό κέντρο “YTON” απέκρυψε έσοδα 6,2 εκατ. ευρώ

Το νυχτερινό κέντρο “YTON” απέκρυψε έσοδα 6,2 εκατ. ευρώ
Ο Νίκος Βέρτης σε εμφάνισή του στο "YTON" papadakispress

Φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, πραγματοποιώντας ελέγχους στο νυχτερινό κέντρο "ΥΤΟΝ", στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Μία σημαντική υπόθεση φοροδιαφυγής έφεραν στο φως οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κατά τη διάρκεια ελέγχων στο νυχτερινό κέντρο “ΥΤΟΝ”.

Πρόκειται για απόκρυψη εσόδων και μη απόδοση ΦΠΑ, εκατομμυρίων ευρώ, που αποκαλύφθηκε για ένα από τα πλέον γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, πραγματοποιώντας ελέγχους στο νυχτερινό κέντρο “ΥΤΟΝ”, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ σημαντικά ευρήματα.

Μετά από ελέγχους στα βιβλία και τις ταμειακές μηχανές του κέντρου, ανακάλυψαν απόκρυψη εσόδων συνολικού ύψους 5.000.000 ευρώ, αλλά και τη μη απόδοση ΦΠΑ για το συγκεκριμένο ποσό, που ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.

Τα 2.000.000 που δεν δηλώθηκαν είναι από την σεζόν 2019-2020, ενώ τα 3.000.000 προέρχονται από την επόμενη μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τα κλιμάκια των ελεγκτών της ΑΑΔΕ ερευνούν τα πάντα σε βάθος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι οι ελεγκτές της Αρχής ενήργησαν κάνοντας χρήση των τεχνικών επιτόπιου ελέγχου, αλλά και των μέσων ψηφιακής ανάλυσης που έχουν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο “μικροσκόπιο” των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται αυτή την ώρα και άλλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα