Αχτσιόγλου: Κοινωνικός κανιβαλισμός της Athens Voice - Ακύρωσε συνέντευξη

Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα στο Facebook κατέκρινε την ανάρτηση της Athens Voice, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για απανθρωπιά, ενώ πρόσθεσε ότι ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στο εν λόγω μέσο.

Μετά τη χυδαία ανάρτηση της Athens Voice για την αποκλειστική νοσοκόμα που έχασε τη ζωή της πηδώντας από τον πρώτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας επειδή φοβήθηκε τον έλεγχο της αστυνομίας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε προγραμματισμένη της συνέντευξη στο εν λόγω μέσο.

"Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά".

Όπως αναλυτικά αναφέρει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ:

ADVERTISING

"Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χυδαία ανάρτηση της Athens Voice για τη νεκρή νοσοκόμα και δικαιολογημένη οργή

SHARE:

24Media Network