Άγριο ξύλο στη Μύκονο: Θαμώνες και αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια σε μπαρ

Άγριο ξύλο στη Μύκονο: Θαμώνες και αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια σε μπαρ
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Αρχικά η παρεξήγηση και οι αντεγκλήσεις μεταξύ τους ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ και όταν βγήκαν οι αστυνομικοί έξω τους είδαν οι πολίτες και ήρθαν στα χέρια - Δήλωσαν τραυματισμένοι και συνελήφθησαν όλοι τους. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ.

Ένα σοβαρό επεισόδιο με άγριο ξύλο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου, μεταξύ μίας παρέας τεσσάρων νεαρών αστυνομικών που βρίσκονταν εκτός Υπηρεσίας και δύο ντόπιων νεαρών.

Αρχικά η παρεξήγηση και οι αντεγκλήσεις μεταξύ τους ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ για ασήμαντη αφορμή. Μόλις βγήκαν οι αστυνομικοί από το κατάστημα τους είδαν οι δύο νεαροί 19 και 22 ετών αντίστοιχα και συνέχισαν τον τσακωμό τους με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να γρονθοκοπήσουν άγρια ο ένας τον άλλον, με τους πολίτες να φέρονται να έχουν υποστεί και τα χειρότερα χτυπήματα.

Όλοι τους, οι τέσσερις αστυνομικοί ηλικίας 27-33 ετών και οι δύο νεαροί πολίτες δήλωσαν τραυματίες και υπέβαλαν όλοι μηνύσεις μεταξύ τους, με αποτέλεσμα και να συλληφθούν όλοι.

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι και πλέον σε βάρος των τεσσάρων αστυνομικών που είχαν αποσπαστεί από υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής στο νησί στο πλαίσιο ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για την πάταξη της εγκληματικότητας, έχει διαταχθεί ΕΔΕ από την ηγεσία του Σώματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα