Ανάσταση στον Νέο Κόσμο: Μολότοφ, κροτίδες και βεγγαλικά – Σύγκρουση με την Αστυνομία και φωτιές σε κάδους

Ανάσταση στον Νέο Κόσμο: Μολότοφ, κροτίδες και βεγγαλικά – Σύγκρουση με την Αστυνομία και φωτιές σε κάδους
news 24/7

Και τη φετινή χρονιά τηρήθηκε το "έθιμο" της ρίψης κροτίδων, μολότοφ και βεγγαλικών στον Νέο Κόσμο, με αφορμή την Ανάσταση. Ένταση μεταξύ παρευρισκόμενων με την Αστυνομία.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει κάθε Πάσχα το σκηνικό που λαμβάνει χώρα στον Νέο Κόσμο, όταν στο άκουσμα του “Χριστός Ανέστη” δεκάδες μολότοφ και βεγγαλικά δημιουργούν μία ατμόσφαιρα “εκκρηκτική”.

Φέτος, τηρήθηκε για άλλη μια χρονιά το έθιμο, και ο δρόμος που περνάει από την εκκλησία της Ανάληψης, στη Λαγουμιτζή, φωτίστηκε από τα βεγγαλικά και τις μολότοφ, με την Αστυνομία να κάνει την εμφάνισή της από τις 11 το βράδυ.

Πολλοί από τους ανθρώπους που βρέθηκαν μπροστά στις απίστευτες αυτές εικόνες κατέγραψαν τα πασχαλινά στιγμιότυπα με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το NEWS 24/7:

Λίγο μετά την Ανάσταση, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ μερίδας των παρευρισκόμενων και της Αστυνομίας. Άγνωστοι, μάλιστα, έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Όχημα της Πυροσβεστικής κλήθηκε στο σημείο, με τους πυροσβέστες να καθαρίζουν τον δρόμο από τα καμένα πλαστικά. Τα επεισόδια διήρκησαν περίπου μέχρι τη 1:00.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα