Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!

Για να μην σε πιάνει κρίση, κάθε φορά που προκύπτει μία "κρίση" στο σπίτι. Δες πώς μπορείς γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, να πληρώσεις ακόμα και εκτάκτως τους ελεύθερους επαγγελματίες που (σχεδόν σίγουρα) θα χρειαστεί να καλέσεις στον χώρο σου. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, ειδικά στη σημερινή εποχή, που η χρήση του διαδικτύου είναι κάτι περισσότερο από αυτονόητη, είναι επιτακτική

Πόσες φορές, εκεί που βρίσκεσαι στο σπίτι σου και το μόνο που θέλεις να κάνεις, είναι να χαλαρώσεις, προκύπτει μία έκτακτη κατάσταση που δεν μπορείς ή δεν χρειάζεται, να αντιμετωπίσεις μόνος σου; Πόσες φορές, νομίζεις ότι όλα είναι σε τάξη ή λειτουργούν στην εντέλεια, αλλά κάτι βγαίνει ξαφνικά εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να πρέπει να καλέσεις τον ειδικό;

Το NEWS 247 σου δίνει τη λύση, για κάθε μία από τις φορές εκείνες που απρόβλεπτα θα χρειαστείς ένα χέρι βοηθείας, καλώντας τον εκάστοτε αρμόδιο ελεύθερο επαγγελματία, για να σε... ξελασπώσει. Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και γιατί αυτόν που έχουμε διαθέσιμο στην καθημερινότητά μας, δεν πρέπει να τον σπαταλάμε, όταν υπάρχει λύση, μέσω μίας διαδικασίας απλής και άμεσης που "ακούει" στο όνομα Eurobank Mobile App.

Η μετεξέλιξη της m-Banking εφαρμογής της Eurobank σου δίνει τη δυνατότητα, να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές συναλλαγές σου σε χρόνο ρεκόρ. Ειδικά με τη δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή με ένα 4ψήφιο PIN, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών του App.

Εκτός της εύκολης εισόδου στην εφαρμογή όμως, η υπηρεσία PAF (Pay a friend) είναι που σου λύνει στην κυριολεξία τα χέρια, αφού μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή μέσω κινητού, email ή και facebook, χωρίς καν να χρειάζεται να γνωρίζεις τον αριθμό λογαριασμού του παραλήπτη.

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!

Φωνάξτε τον υδραυλικό

Από μία βρύση που μπορεί να έχει διαρροή μέχρι μία βουλωμένη αποχέτευση ή τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ο υδραυλικός είναι ο κατεξοχήν απαραίτητος ελεύθερος επαγγελματίας που χωρίς καμία αμφιβολία, κάποια στιγμή, θέλεις δεν θέλεις, θα κληθείς να καλέσεις. Μπορεί πολλές φορές βέβαια, να προσπαθούμε να λύσουμε τις "κρίσεις" που μας προκύπτουν και είναι στην αρμοδιότητα ενός υδραυλικού μόνοι μας, αλλά η γνώση και η εμπειρία του επαγγελματία, τον καθιστά απαραίτητο για να γίνει σωστά η δουλειά. Άλλωστε, τα προβλήματα που μπορεί να "σκάσουν" στα καλά καθούμενα είναι πολλά κι έχουν να κάνουν όχι μόνο με τη φυσική φθορά, αλλά και με την αρχική κατασκευή ή την μετέπειτα κακή συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Και τώρα, στην εποχή του διαδικτύου και της εύκολης πρόσβασης στο ίντερνετ, η λύση είναι πια σχεδόν αυτονόητη, αφού μπορείς να τον καλέσεις και να τον εξοφλήσεις μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σου τηλέφωνο. Πόσο μάλλον, όταν όλοι λίγο πολύ έχουμε μία εξοικείωση με τη χρήση των διαδικτύου και με δεδομένο, ότι όλοι θα προτιμούσαμε κάθε συναλλαγή να γίνεται, χωρίς να χρειάζεται να πάμε στην τράπεζα.

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!

(Δεν) θα μας αλλάξει τα φώτα

Εξίσου σύνηθες, ειδικά - αν και όχι μόνο - στα παλιότερα κτίσματα, καταστήματα και σπίτια, είναι να αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά του. Και σε αυτήν την περίπτωση, ιδίως εν μέσω κρίσης, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούμε, είναι να επιχειρήσουμε, να διορθώσουμε την όποια βλάβη μόνοι μας. Ίσως όμως, ειδικά σε αυτήν την περίπτωση, να είναι απαραίτητο να το ξανασκεφτούμε, καθώς μπαίνει στη μέση ο παράγοντας της ασφάλειας της σωματικής ακεραιότητας και της υγείας μας. Οπότε, και σε αυτήν την περίπτωση, η κλήση στον ειδικό είναι μονόδρομος.

Και αν η κλήση είναι μονόδρομος, η λύση είναι παιχνιδάκι, αφού με το PAF μπορείς να μεταφέρεις έως και 200 ευρώ την ημέρα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι έχοντας ενεργοποιήσει τη σχετική υπηρεσία στο App, να γνωρίζεις τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου ή το email του, ανεξάρτητα από το εάν είναι πελάτης της Eurobank ή όχι. Ακόμα καλύτερα (και πιο διασκεδαστικά) αν είναι φίλος σου στο facebook (και χρήστης της υπηρεσίας), απο όπου επίσης μπορείς να κάνεις τη μεταφορά των χρημάτων.

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!
© MASTERFILE (ROYALTY-FREE DIV.)

Αν δεν τρως ένα μήλο την ημέρα...

Και μιας και μιλάμε για υγεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γρίπες και οι ιώσεις σου "χτυπούν την πόρτα" τελείως απροειδοποίητα. Δεν είναι μόνο η αλλαγή του καιρού ή η υπερεκτίμηση του πόσο καλά είμαστε ντυμένοι για την θερμοκρασία της εποχής, αλλά είναι κι εκείνες οι περιπτώσεις, όπου μπορεί κάτι να φάμε ή να πιούμε, που θα μας προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες στον οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός είναι εκείνος που θα δώσει τη διάγνωση αφενός και τη λύση αφετέρου, υποδεικνύοντάς μας τι πρέπει να κάνουμε, για να ανακουφιστούμε από πυρετό, βήχα ή κάθε άλλο ενοχλητικό και επώδυνο σύμπτωμα.

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!

Κατοικίδιο, ένα ισότιμο μέλος της οικογένειας

Σε πάρα πολλά σπίτια όμως, οι ένοικοι δεν είναι οι μόνοι που μπορεί να χρειαστούν τη συνδρομή ενός γιατρού, για να νιώσουν καλύτερα, καθώς εκτός από τους ίδιους στο σπίτι βρίσκονται και κατοικίδια. Η φροντίδα ενός κατοικιδίου μπορεί να σημαίνει πέρα από την καθημερινή του περιποίηση, τη βόλτα και τη διατροφή του, μία έκτακτη επίσκεψη του κτηνιάτρου στο σπίτι, οπότε σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του ζώου θα πρέπει να είναι σε θέση, να κάνει ένα έξοδο, που μπορεί να μην υπολόγιζε πως θα προκύψει.

Αντιμετωπίζοντας τις οικιακές κρίσεις... απλά, πολύ απλά!
BABER RAJA PHOTOGRAPHY

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Ξέχωρα όμως από τα θέματα υγείας ή δυσλειτουργίας εγκαταστάσεων ή συσκευών στον χώρο μας, μία "κρίση" μπορεί να είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Και μάλιστα, μπορεί να είναι τέτοια η φύση της, ώστε αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και έγκαιρα, να προκύψει πραγματική κρίση! Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν, που μία γυναίκα (για να μην πούμε "κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της") μπορεί να χρειαστεί μία χείρα βοηθείας στην περιποίηση των μαλλιών ή των άκρων της. Οι περισσότερες δε, ανεξαρτήτου ηλικίας, επιστρατεύονται κομμώτριες και μανικιουρίστες για τον καλλωπισμό τους, πολύ συχνά όχι στον επαγγελματικό τους χώρο, αλλά στο σπίτι, όπου όλα γίνονται πιο γρήγορα και διακριτικά. Και σε αυτήν την περίπτωση και για κάθε φορά που η ειδική έρχεται στον χώρο μας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμες να την αποζημιώσουμε για τις υπηρεσίες της. Κανένα πρόβλημα! Για όλους αυτούς τους λόγους και για ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει, υπάρχει το Eurobank Mobile App.

SHARE:

24Media Network