Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της 25χρονης: Δεν υπήρξε επίθεση και απόπειρα βιασμού

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης EUROKINISSI

Στη συμπληρωματική κατάθεση της 25χρονης βοηθού οδοντίατρου αποκαλύφθηκε ότι στην καταγγελία της είχε πει πολλά ψέμματα

Μια απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου, η οποία είχε καταγγείλει ότι άγνωστος της είχε επιτεθεί για να τη βιάσει, στον Πεδίο του Άρεως.

Oι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση και τις καταγγελίες της κατάλαβαν ότι υπήρχαν σοβαρά κενά σε όσα εξιστορούσε. Η νεαρή κοπέλα σε συμπληρωματική της κατάθεση είπε στους αστυνομικούς ότι ποτέ δεν υπήρξε τελικά επίθεση σε βάρος της, αφήνοντας να εννοηθεί μάλιστα ότι τα σημάδια από τις μαχαιριές του δήθεν βιαστή τα έκανε μόνη της, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί που ήταν σε κόκκινο συναγερμό μετά την καταγγελία της ότι κάποιος βιαστής κυκλοφορεί στο Πεδίον του Άρεως και επιτιθεται σε γυναίκες άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση που τους προκαλούσε ερωτηματικά καθώς η κοπέλα υποστήριζε ότι ο άγνωστος της έσκισε τα ρούχα και τα εσώρουχα και ότι από τις φωνές της εξαφανίστηκε μαζί με κάποιον συνεργό του. Δεν μπορούσε να δώσει σαφή απάντηση στο εάν είχε μαζί της την τσάντα της παρά το γεγονός, όπως έλεγε, ότι μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της, όταν δέχτηκε την επίθεση του φερόμενου βιαστή.

Στη συμπληρωματική της όμως κατάθεση, φέρεται να ομολόγησε πως ούτε βιαστής υπήρχε αλλά ούτε καν επίθεση.

Και όλα αυτά, για να αποφύγει τον γάμο που θα έκανε σε λίγο καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Τη χαράκωσε και της έσκισε τα ρούχα

ADVERTISING

SHARE: