Από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει η 35χρονη που πέταξε το 5 ημερών μωρό της στον ακάλυπτο

Στιγμιότυπο απο ακάλυπτο χώρο πόλυκατοικιών,Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα Πατήσια. Επιλόχεια κατάθλιψη αναγνωρίζουν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας

Eλεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την τετράωρη απολογία της στον ανακριτή, η 35ρονη μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε χθες νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Πατήσια, όπου διαμένουν οι γονείς του.

Η γυναίκα απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της απαγγέλθηκε χθες, καθώς από την έρευνα των αρχών αποδείχθηκε ότι η ίδια πέταξε το λίγων ημερών βρέφος της. Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρισκόταν κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας ο πατέρας του μωρού, στηρίζοντας ψυχολογικά την σύζυγο του.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως η 35χρονη που αντιμετωπίζει επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, και την υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βρέφος 5 ημερών βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο

Ποινική δίωξη στη μητέρα που έριξε το 5 ημερών βρέφος της σε ακάλυπτο στα Πατήσια

SHARE:

24Media Network