Ιάσονας Αποστολόπουλος: “Αν αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει δολοφονίες προσφύγων, τότε είμαι ανθέλληνας”

Ιάσονας Αποστολόπουλος: “Αν αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει δολοφονίες προσφύγων, τότε είμαι ανθέλληνας”
Ιάσονας Αποστολόπουλος

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στις απειλές και τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες 48 ώρες.

Εχοντας υποστεί προσωπικές επιθέσεις που έφτασαν ακόμη και στις απειλές θανάτου, ο Ιάσονας Αποστολόπουλος αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Ο Ελληνας διασώστης, του οποίου η βράβευση πέρυσι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ματαιώθηκε μετά από παρέμβαση του τότε βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τόνισε τα εξής:

Αν αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα, ΜΑΤ στα πανεπιστήμια, συγκαλύψεις βιασμών, γυναικοκτονίες και αδιευκρίνιστα ποσά στις τσέπες υπουργών, τότε ναι είμαι περήφανα εθνοπροδότης και ανθέλληνας.Η αλληλεγγύη δεν ποινικοποιείται. Συνεχίζουμε!” τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, απάντησε και στο ερώτημα που έθεσε το πρωί της Πέμπτης σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Σοφία Βούλτεψη για το “που βρίσκονται οι νεκροί”.

Ο Αποστολόπουλος στοχοποιήθηκε ακόμα και από κυβερνητικά στελέχη. Ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε χαρακτηριστικά ότι “η εικόνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (σσ. Στέλιος Κούλογλου) να επιβραβεύει με τη στάση του τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του κ. Αποστολόπουλου για την Πατρίδα ξεπερνά κάθε όριο. Είναι άγος”.

Οι διαδικτυακές-και όχι μόνο- επιθέσεις που δέχεται ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έχουν να κάνουν με δημόσια τοποθέτησή του για push backs που γίνονται στα σύνορα και το ρόλο που παίζει σ’ αυτά το ελληνικό λιμενικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα