Ασκληπιείο Βούλας: ΕΔΕ για τους “μαϊμού” εμβολιασμούς – Απολύθηκε ο αρνητής γιατρός

Ασκληπιείο Βούλας: ΕΔΕ για τους “μαϊμού” εμβολιασμούς – Απολύθηκε ο αρνητής γιατρός
Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Την Πέμπτη θα δώσει τη δική του εκδοχή ο 50χρονος ορθοπεδικός που κατηγορείται ότι έκανε "εικονικούς εμβολιασμούς" στο Ασκληπιείο Βούλας. Τι κατέθεσε η νοσηλεύτρια που τον κατήγγειλε.

Σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Έρευνα στο Ασκληπιείο της Βούλας για τον γιατρό που κατηγορείται ότι έκανε εικονικούς εμβολιασμούς, για να εκδοθούν ψευδή πιστοποιητικά.

Στο πλαίσιο της Έρευνας, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (14/07) την κατάθεσή της η νοσηλεύτρια, που κατήγγειλε τον 50χρονο ορθοπεδικό, ενώ έχουν ήδη συγκεντρωθεί μαρτυρίες και τριών ακόμη υγειονομικών που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας, την Κυριακή 04.07.21 ο 50χρονος γιατρός της ζήτησε – ως χειρίστρια του ηλεκτρονικού εμβολιαστικού κέντρου – να εμβολιάσει τέσσερις γνωστούς του, οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, φοβούνταν και δεν μπορούσαν να εμπιστευτούν κάποιον άλλο γιατρό. Η νοσηλεύτρια δέχτηκε, με δεδομένο ότι ο ορθοπεδικός είχε κάνει δύο βάρδιες στο εμβολιαστικό κέντρο, Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε, διαπίστωσε ότι ο γιατρός πετούσε την δόση του εμβολίου στα σκουπίδια. Η ίδια κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό.

Μετά από μήνυση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο γιατρός διώκεται ποινικά για “Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης” και “Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”.

Αύριο, Πέμπτη (15/07), στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ο 50χρονος γιατρός θα δώσει τη δική του εκδοχή, ενώ σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία απολύθηκε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα