Αθήνα: 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Αθήνα: 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στη σύλληψη ενός 28χρονου στην Ομόνοια προχώρησε η Αστυνομία. Μαχαίρωσε και σκότωσε τον 52χρονο πατέρα του μετά από έντονο τσακωμό.

Έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/05) στην περιοχή της Ομόνοιας επί της οδού Βούλγαρη 17 στην Αθήνα.

Ένας 28χρονος που είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 57χρονο πατέρα του, που επίσης είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα, με καταγωγή από το Πακιστάν, μετά από έντονο τσακωμό που είχαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ο ίδιος εντοπίστηκε το απόγευμα και συνελήφθη από άντρες της Αστυνομίας, ενώ εξετάζεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί γι’ αυτό τον λόγο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό, αναφέρει:

Συνελήφθη χθες 15-5-2022 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 28χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 57χρονου ημεδαπού, συγγενικού του προσώπου, ο οποίος βρέθηκε χθες (15-5-2022), εντός διαμερίσματος στην περιοχή της Ομόνοιας, θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε και κατασχέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα