Αυστηρή παρουσία της Αστυνομίας και έλεγχοι και στην Κυψέλη

Αυστηρή παρουσία της Αστυνομίας και έλεγχοι και στην Κυψέλη
Έλεγχος της Ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, απογευματινές και βραδινές ώρες, με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην περιοχή της Κυψέλης και ειδικότερα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους πέριξ δρόμους.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και αντιμετώπισης του φαινομένου συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 320 άτομα, 112 οχήματα και 10 καταστήματα, ενώ προσήχθη ένα άτομο.

Συνελήφθη ένα άτομο για λαθρεμπόριο-παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα, βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 22 παραβάσεις σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, δύο παραβάσεις σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Αφαιρέθηκαν 23 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 13 άδειες ικανότητας οδήγησης, 10 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 21 οχήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα